75. Festival u Kanu

Modni izbori na crvenom tepihu: Eva Longoria i Džulijen Mur predivne za razliku od Merjem Uzerli

Autor:

18.05.2022 11:50

Foto:

Foto:

Sinoć je počeo 75. Filmski festival u Kanu



Sinoć je zvanično počeo 75. Filmski festival u Kanu, a mi smo ispratili modne izbore poznatih dama za crveni tepih.

Pažnju nam je privukla švedska glumica Nomi Rapas koja se 2009. proslavila filmom "Devojka s tetovažom zmaja", a već 20021. je zaigrala u Holivudu sa Džudom Loom i Robertom Daunijem Džunijorom u "Šerlok  Holmsu".

Oduševila nas je dugom belom haljinom, i naglašenim usnama, pun pogodiak.

Pročitati i: Modne pobede i promašaji Oskara - Nikad bolja Mina Kunis, Penelope Kruz razočarala

Guliver Getty Images

 

Indijska glumica Depika Pakudone, za koju su svojevremeno govorili da je ljubavnica Novaka Đokovića jer su ih tokom 2016. godine paparaci zajedno uslikali kako napuštaju restoran, podbacila je sa izborom haljine.
Ona se prvi put pojavila na crvenom tepihu obučena u crno-zlatnu sariju, koju je dizajnirao Sabyasach. Previše svega je na njoj, Viseće minđuše ne idu uz ovaj tip haljine, a ni uz dodatak na kosi. Mnogo bi efektinije bilo da je samo stavila ukras za kosu i neke diskretne minđuše.

Guliver Getty Images

 

Diva Džulijen Mur odabrala je crnu svilenu sa dubokim dekolteom Bottega Veneta haljinu. Look je dopunila sjajnom dijamantskom ogrlicom sa zelenim smaragdom, i naravno, nije izostala ni njena prepoznatljiva i zavodljiva bakarna kosa. Džulijen je odlična kao i uvek, i nikad ane greši kada je crveni tepih u pitanju.

Pročitajte i: Džulijen Mur otkriva - Smehom do uspeha!

Guliver Getty Images

 

Eva Longorija za crveni tepih odabrala je kreaciju Alberta Ferretti, a za sandale je odabrala marku Aquazzura. Providna haljina od tila savršeno je istovremeno i otkrivala i pokrivala. Podugnuta kosa je bila pun pogodak za ovaj tip haljine, jedino je čoker ogrlica davno izašla iz mode, mnogo bi bolje stajala neka popot ona koju je nosila Džulijen Mur.

Pročitati i: Seksi izdanje koje nismo očekivali - Eva Longorija slobodna kao nikada do sada!

Guliver Getty Images

 

Guliver Getty Images

 

Turska glumica nemačkog porekla Merijem Uzreli, koja se proslavila igrajući Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom" najveći je debakl sinoćnjeg otvaranja. Ona je izabrala nebo plavu haljinu čiji rukavi idu ka gore i daju efekat krila, a kontrast je napravila svilenom ljubičastom mašnom. Ovaj spoj boja je jedno veliko ne, a i sam kroj haljine je problematičan i nije za crveni tepih.

Guliver Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading