Megan Markl je ovim izdanjima nervirala kraljicu, da li je to radila namerno?

Autor:

04.08.2020 19:00

Foto:

Foto:



Megan Markl ovog 4. avgusta slavi 39. rođendan, ali daleko od kraljevske porodice, slobodna i sa svojim princom koji se odrekao svega zbog nje...

Nekadašnja glumica i u ovom trenutku najslavnija "bivša" pripadnica britanske kraljevske porodice rođena je 4. avgusta 1981. godine u Los Anđelesu.

Upravo se u taj grad i preselila s princom Harijem posle njihovog (ne)očekivanog odlaska sa službene dužnosti. Tamo će, u svom novom domu, proslaviti 39. rođendan.

Čestitku su joj preko Instagrama poslali i vojvotkinja i vojvoda od Kembridža.

"Želimo srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa", napisali su na službenom profilu Kensingtonske palate.

https://www.instagram.com/p/CDdbi1Jl2LG/

Hoće li joj privatnu čestitku uputiti i kraljica Elizabeta II., možda nikad nećemo saznati. Britanski mediji mesecima pišu kako je Megan trn u oku britanske kraljice otkako se njen unuk zbog nje preselio na drugi kontinent, pa gotovo svakodnevno traže sve "prekršaje" koje je lepa vojvotkinja napravila otkako je ušla u kraljevsku porodicu.

Pritom joj sabiraju i modne prekršaje. Tačnije, kombinacije kojima je prekršila pravila oblačenja za članice kraljevske porodice.

Posle nešto više od godinu dana veze Hari i Megan zajedno su došli na igre Invictus 25. septembra 2017. u Torontu. Bilo je to njihovo prvo službeno zajedničko pojavljivanje u javnosti i trenutak u kojem su potvrdili da su zaista zajedno. Sada smo saznali da su u tom trenutku već bili i vereni.

Za tu priliku Megan je obukla pocepane farmerke, odevni komad u kojem se istaknute članice kraljevske porodice nikada ne viđaju.

Pravila je prekršila i prilikom dolaska na posebno humanitarno izvođenje mjuzikla "Hamilton" kada je nosila kratku sako-haljinu u kojoj je izgledala fantastično.

Za svaku drugu slavnu ženu to bi bila haljina sasvim normalne dužine, ali vojvotkinji su Britanci (a navodno i kraljica) zamerili kroj.

Megan je na venčanju jednog Harijevog prijatelja 2018. godine nosila haljinu koja je u jednom trenutku otkazala poslušnost i otkopčala se. Vojvotkinja je odmah popravila situaciju i zakopčala dugme, ali ne dovoljno brzo da fotografi to ne zabeleže.

Kraljevska porodica ima svoja pravila i kada su u pitanju boje lakova za nokte. Tako se tamne boje gotovo nikad ne nose, ali Megan je to učinila 2019. godine. Za jedno pojavljivanje u Royal Albert Hall-u odabrala je lepu šljokičastu večernju toaletu i crne sandale, a u to se sjajno uklopio tamni lak za nokte. Ni to joj Britanci nikad nisu oprostili, iako je bio na nogama...

Zamerke je dobila i za elegantnu haljinu u kojoj je došla na paradu povodom kraljičinog rođendana. Ružičasta haljina otvorenih ramena bez rukava za mnoge je bila – previše otvorena.

 

M G

Autor