Upečatljiv stajling na unukovom venčanju: Zašto kraljica Elizabeta nosi garderobu jarkih boja

Autor:

20.05.2018 21:20

Foto:

Foto:



Glavna tema svih svetskih medija je venčanje princa Harija i Megan Markl koje se odigralo juče u zamku Vindzor. Svaki detalj svadbe decenije, pa čak i veka, kako su mnogi nazvali kraljevsko venčanje, analizira se do detalja, a modni odabiri članova kraljevskih porodica i pripadnika džet-seta se najviše komentarišu.

Megan Markl: Druga mladina haljina na venčanju je potvrda da je Britanija dobila “vojvotkinju od stila” (foto)

Pored mlade, titulu pobednice u kategoriji najbolje obučene dame ponela je supruga Džordža Klunija – Amal, koja se isticala u kreaciji jarkožute boje, a koju potpisuje čuvena britanska dizajnerka Stela Makartni.

Žuto izdanje za kraljevsko venčanje: Amal Kluni još jednom opravdala titulu ikone stila

Još jedna čuvena dama se istakla ne toliko kreacijom, koliko odabirom boje za ovu priliku. U pitanju je ni manje ni više nego kraljica Elizabeta Druga koja se na venčanju svog omiljenog unuka pojavila u odevnoj kombinaciji koju potpisuje  Stjuart Parvin.

Izjava koja je podelila javnost: Šta je princ Hari prošaputao Megan pre sudbonosnog “da”? (video)


Slično kao i na venčanju kod Harijevog starijeg brata Vilijama, gde je nosila nežnožutu, ovog puta je vrhovna poglavarka britanske monarhije odenula svetlozeleni kaputić, ispod koga se nazirala haljina floralnog printa u kombinaciji ljubičaste i žute.

Kraljica Elizabeta dodelila princu Hariju titulu vojvode od Saseksa (foto)

 

Објава коју дели Hausang (@hausang01) дана 20. Мај 2018. у 7:07 PDT

Šešir koji je bio obavezan aksesoar na venčanju, takođe je bio u svetlozelenoj boji s dodatkom ljubičastog cveća i perja.

Venčanica o kojoj priča ceo svet: Koji dizajner stoji iza elegantne haljine Megan Markl

 

Објава коју дели Hana (@hana_zzz_dd) дана 20. Мај 2018. у 8:33 PDT

Oni koji pomno prate britansku kraljevsku porodicu već odavno su primetili da se Elizabeta na zvaničnim događajima uvek pojavljuje u upadljivim kombinacijama, bilo da je print u pitanju ili jarke boje.

Red suza, red smeha: Kako je američki biskup postao zvezda na venčanju Harija i Megan (video)

Objašnjenje za ovakve modne odabire dala je sama kraljica jednom prilikom.

Naime, ona je rekla da jednostavno mora da nosi jarke boje, budući da je izuzetno sitna i u nečemu svedenom se nikad ne bi istakla u masi.

 

Maja Gašić

Autor