Moda u znaku teatralnosti, ironije i umetnosti: Sve raskošne kreacije Met Gala večeri 2019. (foto)

Autor:

07.05.2019 12:11

Foto:

Foto:



Prva nedelja maja tradicionalno okuplja svetski džet-set na Met gala večeri u Njujorku. Najveća zabava u modnoj industriji održana je sinoć u Metropoliten muzeju, a tema ovogodišnje ceremonije je "Camp: Napomene o modi“.

Ledi Gaga

Organizatori su inspiraciju pronašli u eseju fotografkinje Suzan Zontag iz 1964. godine.

Kajli i Kendal Džener

Stepenice njujorškog muzeja Metropolitan Museum of Art i ove godine su zasjale u raskošnim, smelim i provokativnim modnim izdanjima.

Na prestižnoj gala večeri okupile su se najveće svetske zvezde pokazavši spektakularne modne kreacije koje su manje -više odgovorile ovogodišnjoj temi odražavajući "ironiju, humor, parodiju, umetnost, teatralnost i preterivanje“.

Niki Minaž

Ove godine su se tražile izražajne, prediminezionirane siluete i teatralni modni dodaci u duhu ekscentričnosti. Pronaći pravu haljinu i odgovoriti temi bio je izazov kojim su se pozabavila najveća imena modnog sveta o čijim će se kreacijama još dugo pričati.

Serena Vilijams

Modni kritičari već su odabrali najbolje i najgore kreacije, a temu Campa najbolje su uspele da dočaraju Ledi Gaga, koja je kontroverznim skidanjem na stepenicama ponovo ukrala šou, zatim Kendal i Kajli Džener, Selin Dion, Kardi B, Keti Peri, Džared Leto...

Kardi B

Kako su izgledale raskošne kreacije ovogodišnje Met Gale pogledajte u galeriji gore.. #gallery-24 { margin: auto; } #gallery-24 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-24 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-24 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */