Prvi put na meti kritika: Gvinet Paltrou u izdanju koje je proglašeno potpunim promašajem (foto)

Autor:

02.02.2018 15:30

Foto:

Foto:



Glumica Gvinet Paltrou često je na meti kritika zbog "liberalnih" stavova o braku i vezama, ali jedno joj se nikada nije moglo osporiti - plavokosa lepotica poseduje besprekoran osećaj za modu.

Gvinet Paltrou: Dizajnerska haljina u senci raskošnog vereničkog prstena (foto)

Gotovo da ne postoji neka njena kombinacija sa crvenog tepiha koja je naišla na kritike. Raskošne, seksi, romantične toalete... nežna plavuša savšeno iznese gotovo svaki stil.

Međutim, nedavno se pojavila u Los Anđelesu na proslavi povodom lansiranja jedne aplikacije za upoznavanje i po prvi put joj modni znalci nisu bili naklonjeni.

Gvinet Paltrou: Ponovo verena za Breda

Tamnoplava bluza širokih rukava pobrala je sve pohvale, ali komad koji je izazvao negodovanje ljubitelja mode i stručnjak jesu pantalone.

Model sa takozvanim "spuštenim turom", odnosno "baggy trousers" bio je popularan pre nekoliko godina, i mada su ga žene obožavale, nikada nije dobio zeleno svetlo od stručnjaka iz modne industrije.

Dodatno negodovanje izazvala su čizmice. Kratke kaubojke sa upadljivim šarama ne samo da se nisu uklopile uz celokupan stajling holivudske zvezde, već su po oceni mnogih proglašene komadom koji nijedna osoba od stila ne bi trebalo da poseduje u garderoberu...

 

Maja Gašić

Autor