Princeza Šarlot - najmlađa modna ikona: Haljinica od 34 funti najtraženiji model za leto (foto)

Autor: Maja Gašić

12.06.2018 15:46

Foto:

Foto:Iako mnogi tvrde da će Megan i Hari postati novi najomiljeniji prinčevski par, činjenica je da je porodica princa Vilijama i Kejt Midlton više nego obožavana Britaniji. Vilijamova staloženost i zrelost i Kejtin vedar duh i urođena elegancija su osobine koje naod želi da članovi monarhije poseduju, a šlag na torti su princ Džordž i princeza Šarlot.

Brbljanje, smeh i sestrinski ukor: Kraljičin rođendan u senci preslatkih mališana(foto/video)

Deca vojvode i vojvotkinje od Kembridža su apsolutne zvezde, a dok maleni Luj ne poraste, Šarlot kolo vodi. Svojim nestašlucima često začini svaki zvanični događaj, a iako ima svega tri godine, njega garderobaje uvek tema u modnim časopisima.

Velika zaštitnica malenog Luja: Princeza Šarlot se ne odvaja od mlađeg brata

 

@hrhprincegeorge је поделио/ла објаву дана 11. Јун 2018. у 12:26 PDT

Tako je bilo i na polo utakmici koju je njen otac Vilijam organizovao u himanitarne svrhe. Deca su bosonoga trčkarala po travi, a društvo u igri im je pravila vojvotkinja od Kembridža.

Čarobna princeza Šarlot: Najslađi trenutak na kraljevskom venčanju (foto)

 

 

Cela porodica je bila obučena adekvatno za ovu priliku, a osim svetloplave Zarine haljine golih rukava koju je ponela Kejt, najviše se pričalo o roze haljini koju je nosila malena Šarlot.

Kako je omiljena princeza Šarlot krenula stopama svoje bake Dajane

 

 

Vilijamova supruga je u viša navrata naglašavala da odeću za mališane naručuje onlajn, kao i da se radi o modelima pristupačnih cena, a tako je bilo i ovoga puta. Roze haljina na sitne cvetiće koju je nosila Šarlot pripada brendu "The White Company", a staje svega 34 funti.

Svaki detalj je važan: Modna pravila kojih mora da se pridržava mala princeza Šarlot

 

 

Nepotrebno je reći da je od trenutka kada su objavljene fotografije sa polo piknika, Šarlotina haljinica raspordata rekordnom brzinom.

Maja Gašić

Autor