Poznate dame koje su modom obeležile kraj zime

Autor:

06.03.2017 21:08

Foto:

Foto:



Proleće je najinsipiratvnije godišnje doba- ono donosi lepe emocije, divno rasploženje i nagoni nas da nešto promenimo u svom životu, pa makar to bio i komad garderobe. Poznate dame su uvek korek ispred, pa one osim što slave kraj zime nagoveštavaju brzi dolazak proleća.

Jedan od modnih zadataka Viktorije Bekam je i da nas nauči da nema nespojivih boja. Nekada smo smatrali da su plava i crvena boja teško uklopljive, a modna ikona današnjice tvrde da je ova kombinacija hit proleća.

Glumica Sijena Miler smelo je prošetala kombinaciju koju bi se malo ko usudio da ponese. Haljinu cvetnog dezena ona je uklopila sa kaputom koji ima vezene detalje, i tako pokazala da su neka modna pravila prevaziđenjena.

Viktorija Bekam u neočekivanoj kombinaciji boja

Vovotkinja od Kembridža oduševila je javnost kada je napravila iskorak iz aristokratske svedenosti. Princezina haljina brenda “Erdem” je bila ukrašena srebrnim nitima, a za dodatnom sjaju doprinelu su cipele sa šljokicama koje potpisuje Oscar De La Renta.

A post shared by PEOPLETALK.RU (@peopletalkru) on Feb 28, 2017 at 2:52am PST

Rijana je poznata po hitovima, ali i prepoznatljivom stilu odevanja. Njene modne kombinacije ne mogu proći neprimećene, čak ni kada obuče dug jednostavn kaput ona ga začini na svoj karakterističan način.

Ona diktira pravila: Šta je za Anu Vintur dobar stil

Glumica Kejt Blanšet pokazala je da je klasično crno odelo uz visoke potpetice seksepilnije od bilo kakve izazovne toalete.

A post shared by Armani (@armani) on Mar 6, 2017 at 8:41am PST

Komentari. (0)

Loading