Pipa Midlton u haljini koja je podelila mišljenja modnih kritičara (foto)

Autor:

05.05.2017 13:09

Foto:

Foto:



Sestra vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton za 15 dana se udaje za bogatog finansijera Džejmsa Metjuza, a o ovom "događaju decenije", kako ga je britanska štampa prozvala, neprestano se piše. Ko je pozvan na svadbu, kako će izgledati venčanica, bidermajer... svi detalji se detaljno analiziraju.

 Pipa Midlton se priprema za venčanje, a evo šta joj je najvažnije (foto)

Budući mladenci su u centru pažnje ne samo britanske, već i svetske javnosti, a može se reći da su i poseban utisak ostavili sinoć na "ParaSnowBall-u" u Harlingem klubu. Uzbuđenje i radost zbog venčanja videli su se na njihovim licima, a prisutni kažu da se nisu odvajali jedno od drugog.


Ipak, iako je mlada blistala od sreće, modni stručnjaci nisu mogli a da ne prokomentarišu njen odabir garderobe. Mlađa Midltonova se pojavila u kreaciji modne kuće "Erdem", koji je inače omiljen brend nje i njene sestre Kejt, ali ne može se reći da je pobrala mnogo pohvala.


Ono što su modni znalci zamerili ovoj kreaciji jeste diskutabilna dužina, negde malo uznad članaka koja bi više pristajala jednoj sredovečnoj gospođi nego mladoj ženi.

A post shared by Thiciane e Eliana (@comcreme) on May 4, 2017 at 4:02pm PDT


Takođe, karner na dnu haljine je ovoj kreaciji oduzeo od prefinjenosti i učinio je više "dnevnom" neko večernjom.

A post shared by simplyc360 (@simplyc360) on May 4, 2017 at 2:43pm PDT


Većina stilista takođe smatra da su detalji od dragog kamenja na okovratniku i rubu džepova sasvim nepotrebni budući da haljina ima izraženi print.

A post shared by Check The Tag (@checkthetag) on May 4, 2017 at 11:36pm PDT


S druge strane, bilo je i onih koji su pohvalili ovaj stajling, smatrajući da kroj sasvim lepo ističe Pipinu vitku figuru. Jedino oko čega su se složili jeste da je izbor cipela i tašnice bio pun pogodak.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading