Preti da oduzme sestri titulu: Da li je Pipa Midlton nova ikona stila? (foto)

Autor:

11.07.2017 12:38

Foto:

Foto:



Otkako se udala, Pipa Midlton izgleda nikad lepše! Svako njeno pojavljivanje u javnosti je propraćeno pohvalama, a svi su primetili i da se daleko češće smeje nego ranije.


 Vimbldon kao modni događaj: Pipa Midlton u romantičnoj haljini od 360 funti pobrala sve pohvale (foto)

Da, brak sa Džejmsom Metjuzom je izgleda istakao jednu novu stranu Pipine ličnosti, onu opušteniju i veseliju...


Ono što je takođe primećeno jeste i diskretna promena stila nabolje. Iako nikad nije imala neke neoprostive ispade kada su modni izbori u pitanju, novopečena gospođa Metjuz sada se može pohvaliti besprekornim stilom.

Da li je ovo njeno najlepše izdanje? Pipa Midlton blistala u romantičnoj haljini od 2.700 funti

A njeno pojavljivanje na Vimbldonu juče je to i potvrdilo! U nežnoj haljini mint boje (koja je inače hit broj jedan u svetu) sa otvorenim ramenima, Pipa je definitivno privlačila poglede.


Modni analitičari su se odmah "bacili na posao", pa su tako otkrili da ova haljina pripada londonskom brendu "Tephi", kao i da košta 469 dolara!


Što se modnih dodataka tiče, sandale sa punom petom srednje visine i klač torbica u bež boji, idealno su upotpunile stajling.


Poput njene sestre Kejt, i Pipa najčešće nosi puštenu kosu uz vrlo diskretnu šminku. Jedini "ukras" bile su naočari za sunce.

A post shared by Kelly Mathews (@allthingsregal) on Jul 10, 2017 at 6:03pm PDT


Novopečena mlada svojim stilom polako osvaja britansku naciju, a postavlja se pitanje da li će nadmašiti svoju sestru Kejt... Vojvotkinja od Kembridža je za Bitance nedodirljiva iskona stila, ali da li će joj Pipa oteti titulu?

A post shared by Kelly Mathews (@allthingsregal) on Jul 10, 2017 at 6:03pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading