U Beogradu je opuštenije: Diskretna promena imidža Jelene Đoković (foto)

Autor:

15.06.2017 13:55

Foto:

Foto:



Nakon eliminacije u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Francuske, Novak Đoković je sa suprugom Jelenom, koja je već u poodmakloj trudnoći, i sinom Stefanom došao u svoj rodni Beograd.


Dok s nestrpljenjem očekuju dolazak prinove, devojčice koju je tata potajno priželjkivao, Đokovići uživaju u druženju sa porodicom i prijateljima, a nisu propustili ni koncert Kikija Lesendrića na Tašmajdanu.

To je ljubav: Jelena Đoković ne može da sakrije emocije (foto)

U dugačkoj haljini cvetnog dezena u boho stilu, teksas jakni i japankama, Jelena je bila gotovo neprimetna među ovdašnjim devojkama.


Iako joj je termin za dva meseca, gospođa Đoković je neumorna, a posetu Beogradu je iskoristila i da obiđe ovdašnje prodavnice.

Opušteni šik: Jelena Đoković oduševila stajlingom u petom mesecu trudnoće

Držeći u ruci oklagiju sa logom njene i Novakove fondacije, Jelena je pozirala sa vlasnicom radnje.

Da se u Srbiji oseća kako kod kuće i "svoj na svome",  vidi se i po diskretnoj promeni stila...


Naravno, bez trunke šminke, što je već postao njen zaštitni znak, Jelena je za šetnju Beogradom odabrala nešto ležerniji stajling.


Sportsku haljinu od trikotaže sa efektnim prugama na dnu, ukombinovala je sa crvenom pismo tašnicom i udobnim platnenim baletankama iste boje. Naravno, tu je i šešir da zaštiti od sunca, koji je za Jelenu, otakako je zatrudnela, postao nezaobilazni detalj.


Osim ove diskretne promene stajlinga, primećeno je i da je malo skratila kosu koju inače najčešće nosi u pletenici...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading