Seksi izdanje zanosne Severine: Ovaj model kupaćeg je apsolutni "must have"! (foto)

Autor:

13.07.2017 15:14

Foto:

Foto:Svakog leta se barem jedan model kupaćeg kostima istakne kao apsolutni "must have" za tu sezonu. Od bikinija, preko jednodelnih, "trouglića", push-up modela... svako leto ima svog favorita, a ovo je u trend vratilo nepopularne  devedesete...

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on May 17, 2017 at 3:29am PDT


Dvodelni kupaći sa visoko zasečenim donjim delom ovog leta je hit, ali uz jedan nov detalj - tračice! Bilo da se radi o garderobi za plažu ili večernje izlaske - trake, tračice, pantljikice... nezaobilazan su detalj svakog kroja!

A post shared by HAMEL (@hamelbymelinaharris) on Jul 12, 2017 at 9:34am PDT


Naša proslavljena dizajnerka Melina Džinović ih često koristi u svojim kreacijama.

A post shared by HAMEL (@hamelbymelinaharris) on Jun 19, 2017 at 5:04am PDT


Ovom trendu nije odolela ni popularna hrvatska pevačica Severina. Seve koja je poslednjih nedelja u žiži javnosti zbog spora sa bivšim suprugom Milanom Popovićem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, na svom instagram profilu je objavila seksi fotku koja je muškim fanovima zagolicala maštu.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jul 13, 2017 at 2:58am PDT


U veoma izazovnom donjem delu kupaćeg (visoko zasečen, sa trakama) i beloj košulji ispod grudi vezanoj u čvor, Seve izgleda kao Bond devojka. Kupaći inače pripada ovogodišnjoj kolekciji brenda "Victoria's Secret".


A da je ovakav model zaista popularan u svetu, potvrđuje i Marta Marija Fernandez, modna blogerka i supruga fudbalera Juniora Fernandeza...

Kraljica nespojivog: Kako je Severina uzdrmala modni svet

Maja Gašić

Autor