Trampovi osvajaju modnu industriju: Kupaći kojim ćete zasigurno privući pažnju na plaži! (foto)

Autor:

21.06.2017 15:30

Foto:

Foto:



Američki predsednik Donald Tramp do sada je bio neiscrpan izvor inspiracije za popularne komičare širom sveta, koji su ga uglavnom kritikovali i od svake njegove izjave pravili parodiju, a čini se da je postao zanimljiv i modnom svetu.

I dok njegovu suprugu Melaniju smatraju svojevrsnom modnom ikonom, Tramp preti da joj oduzme primat i osvoji ovu zahtevnu industriju. Da budemo iskreni, sumnjamo da će je baš osvojiti, ali svakako će izazvati burnu reakciju vodećih dizajnera...

Postavlja se pitanje, kakve veze ima Donald Tramp sa modom? Realno i nema, ali jedna kalifornijska kompanija ipak misli drugačije...

Naime, modna kompanija "Beloved Shirts" lansirala je kolekciju jednodelnih kupaćih kostima sa likom američkog predsednika!

Oh. ?Worldwide shipping ?Link in bio

A post shared by Beloved Shirts (@belovedshirts) on Jun 16, 2017 at 11:00am PDT

Trampovo iznenađeno lice kad prione uz žensko telo, dodatno menja izraz, tako da ceo kupaći izgleda poprilično bizarno... Cena ovog "predsedničko modela" iznosi tričavih 50-ak dolara.

Ovi kostimi su pokrenuli lavinu komentara na društvenim mrežama, uglavnom negativnih, ali svi se slažu u jednom - uz ovakav model sigurno ćete biti primećeni na plaži!

A post shared by Beloved Shirts (@belovedshirts) on Jun 12, 2017 at 11:23am PDT


Inače, kompanija "Beloved Shirts"  poznata je i po kupaćim s fotografijom muškog dlakavog torzoa, a koji je iznenađujuće dobro prošao na društvenim mrežama.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading