Zašto je Jelena Đoković nova modna ikona

Autor:

01.11.2016 18:00

Foto:

Foto:



Supruga Novaka Đokovića osvojila je svet svojom skromnošću ali i urođenom elegancijom kojom odiše.  Ona važi za jednu od najbolje stilizovanih dama na  svetskoj javnoj sceni, a modni kritičari nikada nemaju negativne komentare na ono što ona ponese. Predstavljamo vam Jelenine modne kombinacije koju su ocenjene kao besprekorne.

Uske tamne farmke i bela "burberry" košulja  uz krem salonke sa visokom potpeticom. Jelena nikada ne nosi suvišne detalje, niti stavlja veliku količinu šminke na lice.

Ona najbolje zna kako da izgleda otmeno u najjednostavnijoj kombinaciji- iscepanim farmerkama i običnoj beloj majici. Nesvakidašnja torba je čitavoj kombinaciji dala poseban šmek.

Jelena je bila zvezda na humantarnoj večeri koju je organizovala Fondacija Novaka Đokovića. Ona je za ovu priliku izabrala savršenu kratku lila-crnu haljinu koja je dodatno istakla njen mladalački izgled. Uz haljinu koja je sama po sebi dovoljno svetlucava, Jelena je nosila samo diskretan lačnić s priveskom.

Na reviji brenda Armani pojavila se uskim pantalonama, beloj košulji i kožnoj jakni. Vrtoglavo visoke potpetice crvene boje su oduševile modne kritičare. Ona i novak savršeno su uskladili stajling za ovu priliku.

Supruga Novaka Đokovića je izgledala glamorozno u dugoj haljini na jednoj od humantarnih večeri koju je organizovala Fondacija Novaka Đokovića. Ipak, ono što je osvojilo ceo svet je Jelenin osmeh po kom je prepoznatljiva.

Stajling kojim je očarala britanske medije. U haljini  "Erdem" Jelena je izgledala zanosno ali straniji mediji ističu da je Jelena obučena uvek u skladu sa prilikom.

Komentari. (0)

Loading