Pevačica blista

Lena Kovačević ukrala svu pažnju na premijeri očevog ostvarenja

Autor:

08.12.2021 15:45

Foto:

Foto:

Izgled Lene Kovačević predstavlja svojevrsni ideal lepote na domaćoj sceni.



Popularna pevačica Lena Kovačević (39) nedavno je demonstrirala širok asortiman talenata kojima raspolaže. Osim anđeoskog glasa po kome je prepoznatljiva, Lena je demonstrirala i zavidan glumački talenat. Naime, lepa pevačica bila je deo ekipe koja je u delo sprovela projekat njenog oca 'Nije loše biti čovek', a njena očekivanja od pomenutog filma, kao i od svakog drugog koji je njen otac radio, su velika.

Izgled Lene Kovačević oduševio sve prisutne 

Pored demonstracije talenta, Lena je još jednom pokazala i da joj, što se tiče izgleda i modnih kombinacija, zaista retko koja javna ličnost može stati na crtu. 

Na premijeri pomenutog ostvarenja, pevačica se pojavila u društvu Momčila Bajagića Bajage, koji je ujedno napisao i muziku za film. 

Instagram screenshot

Lena i Bajaga

Još jedno elegantno izdanje u režiji Lene nije proteklo nezapaženo, šta više, atraktivna pevačica ukrala je pažnju svih prisutnih. Elegantna plava haljina savršeno se uklopila u energiju čitavog događaja, a crne dugačke čizme odlično su upotpunile modni odabir Lene Kovačević.

Od asesoara Kovačevićeva je ponela veliki broj prstenja, diskretnu ogrlicu i narukvicu, no i ovog puta najlepši asesoar bio je njen osmeh, koji pevačica nije skidala sa lica čitavo veče.

Pročitajte i Emotivna posveta mami: Lena Kovačević otvorila dušu

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Bik

09.12.2021 12:14

Lepo se izbotoksirala i ona. Uzas!