Odgovorila jesenjem izazovu: Oliveri Balašević se vratio osmeh na lice

Autor:

29.10.2021 12:25

Foto:

Foto:

Udovica prerano preminulog kantautora Đorđa Balaševića, Olivera Balašević zadivila odevnom kombinacijom koja joj odlično pristaje



Osam meseci nakon smrti kantautora Đorđa Balaševića, njegovoj supruzi, spisateljici Oliveri Balašević osmeh se vratio na lice. Mali osmeh, ali primetan, govori da je Olja smogla snage i nastavila dalje, svesna ogromnog gubitka zbog kog bol nikada neće prestati.

Pročitaj i Palačinka na glavi: Olivera Balašević pokazala kulinarsku veštinu

A taj osmeh izmamailo joj je jesenje jutarnje sunce u Novom Sadu gde je decenijama gradila svoju “Planetu dvorište” sa Đoletom, kako to uvek voli da kaže.

Na fotografijama koje je objavila na svom instagram storiju, Olivera se vidi u šetnji Novim Sadom, znalački pokazujući da je odlično odgovorila modnom izazovu za ovo godišnje doba.

Instagram screenshot @olivera.balasevic

 

Sa krznenom bež šubarom na glavi, sa kojom je uparila torbu i džemper sličnih nijansi, Olja je zablistala, a jednim posebnim šik detaljem upotpunila je svoju modnu kombinaciju. Ponela je sive rukavice, pokazujući da su neophodan modni detalj pogotovu tokom jutarnjih šetanji kad je temperatura već oko nule.

- Po filteru koje bi sunce odabralo za taj dan umela sam gotovo nepogrešivo da odredim da li je utorak, četvrtak ili nešto treće - napisala je Olja uz jednu fotografiju, a uz drugu dodala:

Instagram screenshot @olivera.balasevic

 

- A kod nedelje je to bilo sasvim lako.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading