Kraljevksa moda

Modni okršaj dveju kraljica - Leticija i Maksima ponele istu haljinu, kojoj bolje pristaje?

Autor:

09.03.2021 16:45

Foto:

Foto:

Modni okršaj između španske kraljice Leticije i holandske kraljice Maksime izazvao je veliku pažnju svetskih medija, mišljenja su podeljena, a pitanje jednostavno - kojoj bolje stoji elegantna haljina poznatog brenda?



Oni koji su upućeni u dešavanja u svetu mode, upoznati su sa reputacijom koju pomenute kraljice imaju u istom. Njihova odvažnost, gracioznost, ali pre svega nepresušna mašta služile su kao inspiracija ženama širom sveta. 

Nedavno, španska kraljica Leticija i holandska kraljica Maksima odlučile su se da 'prošetaju' komad s potpisom popularnog španskom brenda Masimo Duti, poznatom po kvalitetu, ali i pristupačnim cenama istih. Kraljice su se pojavile u istoj haljini crvene boje, a čiji je 'outfit' bio uspešniji procenite sami.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Španska kraljica nedavno je posetila izložbu održanu u Nacionalnoj Biblioteci Španije, u Madridu, a tom prilikom odlučila se za izuzetno elegantnu crveno-crnu kombinaciju, koja je oduševila modne kritičare.

Pročitajte i Kraljica Leticija - kraljica stila: Savršeno uklopila komade najpopularnije boje godine

Antonio GutiéRrez Zuma Press Profimedia

 

Poznato je da Leticija obožava ženstvene, graciozne stajlinge, koji ističu njenu zavidnu figuru, a pomenute haljina savršeno je istakla sve atribute prelepe kraljice. Uvek besprekorno obučena, bivša novinarka crvenu haljinu dugih rukava kombinovala je sa kaputom s potpisom Karoline Herere i dvobojnim lakovanim cipelama visoke štikle, iste nijanse crvene boje.

Pročitajte i Nije ni slutila ko je on - Ovo je ljubavna priča holandskog kraljevskog para

Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Kraljica Maksima sa druge strane, veliki je ljubitelj upečatljivih dezena, ali i vedrih boja, zbog čega se odlučila za haljinu, koju je i Leticija ponela. Oktobra prošle godine, Maksima je hrabro kombinovala pomenutu haljinu sa kaputom u istom tonu crvena, s potpisom Oskar de la Renta, te visokim crvenim čizmama.

Holandska kraljica, rođena u Argentini, ovaj upečatljiv 'outfit' upotpunila je upečatljivim minđušama u bliku zmije, s retro crvenom torbom.

Kako su i Leticija i Maksima poprilično aktivne na društvenim mrežama, obožavaoci pomenutih kraljica odmah su otpočeli raspravu, te je izbio modni orkšaj među fanovima, a pitanje je i dalje isto - kojoj sporna haljina bolje pristaje, šta vi mislite?

Anketa

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading