Kraljica Leticija - kraljica stila: Savršeno uklopila komade najpopularnije boje godine

Autor:

12.02.2021 15:35

Foto:

Foto:



Počasna predsednica Španskog udruženja protiv raka i njegove Naučne fondacije, kraljica Leticija je pre nekoliko dana prisustvovala svečanom događaju povodom Svetskog dnaa borbre protiv raka.Osim svojim besprekornim modnim izdanjima na kraljevskim angažmanima, Leticija od Španije poslednjih nedelja oduševila je javnost svojim prirodnim izgledom u znaku srebrnih vlasi.

Da itekako prati aktualne modne trendove i ovoga je puta dokazala kada se pojavila u javnosti na danborbe protiv raka osvanuvši u izdanju kojim je dominirala siva boja - najpopularnijoj u 2021. godini.

Queen Letizia of Spain Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

 

Krajem prošle godine poznati institut za boje Pantone tradicionalno je otkrio koja će boja obeležiti naredne mesece pred nama, a ovoga puta mnoge je iznenadio sa čak dve upečatljive boje koje zajedno izgledaju fantastično.Reč je o spoju dve nijanse sive i žute nazvanih Ultimate Gray Illuminating Yellow koje će, prema vođstvu instituta, u narednim mesecima voditi glavnu reč i uticati na brojne trendove u svetu mode i dizajna.

 

Prijatnu sivu boju lepa kraljica istakla je elegantnim izdanjem u znaku vunenog kaputa modne dizajnerke Karoline Herere u kombinaciji s pantalonama inspirisannim muškim stilom.Osim po navici nošenja već viđenih odevnih komada, jedna od najbolje obučenih kraljica svetsku prepoznatljivost stekla je izdanjima u kojima vešto kombinuje skupocene dizajnerske komade s onim dosta jeftinijim.

Pročitajte i: Kraljica Leticija - ženstveni kompleti za hladne dane

Queen Letizia of Spain Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

Kako bi ,,razbila" sivilo, savršeno je uz autfit uklopila i elegantnu, belu Hugo Bos bluzu sa detaljem u vidu trake oko vrata, dok je od udobnih cipela nakratko odustala u prilog nošenju klasičnih, crnih salonki.