Ko je Beograđanka kojoj se čuvena Kris Džener zahvaljuje? (foto)

Autor:

09.02.2021 18:15

Foto:

Foto:Najpoznatija mama u svetu šou biznisa, Kris Džener, žena koja je obeležila svet mode u godinama za nama. Njen minimalistički stil, svedeni krojevi, ail i moćni 'outfiti', koje bi malo ko imao hrabrosti da ponese, sinonim su za klasičnu modu. Omaž njenom stilu, u susret dvadesetoj i ujedno poslednjoj sezoni porodičnog rijalitija 'U korak sa Kardašijanovima', odala je Beograđanka, čiji modni ukus na 'Instagramu' verno sledi čak 26.000 pratilaca.

Kris Dzener, foto: Instaprntscr

Profil @stylebynini odiše neverovatnom dozom elegancije, a na hiljade žena, baš tu pronalazi modnu inspiraciju. Beograđanka, o kojoj se u modnim krugovima danas priča glasnije nego inače, stoji iza ovog profila, među čijim pratiocima se nalaze i Eva Longoria, Talije i Kris Džener, koja se na svom "Instagramu" i javno zahvalila mladoj Srpkinji.

Pročitajte i Kontraverzna moda u Beloj kući - Kamala Haris na meti kritičara! (foto)

Naime, pomenuti 'Instagram' profil, iza koga stoji mlada Beograđanka Nina Panić, napravio je omaž modnom ukusu Kris Dener, i objavio nekoliko njenih omiljenih outfita poznate 'momager-ke'. Kris Džener se na društvenim mrežama javno zahvalila pomenutom Instagram profilu, iza koga stoji Nina, zbog čega se u modnim krugovima o njoj i njenom uspehu priča više nego ikad. Zbog ovog postpuka legendarne Kris, Ninu bi u buduće mogla da zaprate neka zaista važna imena u svetu šou biznisa.

Kris Dzener, foto: Instaprntscr