Ruska manekenka Irina Šajk važi za ženu od stila, njene odevne kombinacije nadaleko su poznate, a žene širom sveta nebrojeno puta svoju inspiraciju pronašle su upravo u njoj. Svoj stil atraktivna Irina temelji na savršenoj liniji, te glamuroznim komadima, koje savršeno uklopi u celokupni 'outfit'.

Nedavno, Irina je fotografisana u Italiji, gde je u društvu sestara Hadid, Điđi i Bele prošetala prestonicom mode, povodom nedelje mode u Milanu, međutim, ovog puta njen 'outfit' potpuno je razočarao modne kritičare ali i njene obožaoce, sasvim neočekivano, obzirom koliko manekenka drži do svog izgleda.

Irina Šajk, foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Irina je prošetala u crnim uskim pantalonama, koje savršeno ističu njene duge atraktivne noge, plava bluza šireg kroja i crne cizme koje se savršeno slažu s pomenutim pantalonama. 'Outfit' je upotpunila nebo plavom Versaće tašnom. Od asesoara nosila je crni Versaće kačket ali i crnu masku i crne naočare za sunce.  Iako se na prvi pogled čini da je pogodila pravo u centar svojim izborom, jedan detalj razočarao je sve.

Naime, dok je izlazila iz automobila koji ju je dovezao na svečani događaj, obožavatelji su primetili da su pantalone za koje se manekenka odlučila bile istrošene na određenim delovima. Da li je ovakav potez napravila namerno, ili joj se omaklo nije poznato.

Pročitajte i Bredli Kuper i Irina Šajk na korak do pomirenja?

Irina Šajk, foto: Piovanotto MarcoABACA Abaca Press Profimedia.

Ipak, nedavno je Irina, nakon što se našla na meti kritičara, orktila da ju je pandemija korona virusa i izolacija naterala da modu gleda iz jednog sasvim novog ugla, a da li se razlog za pomenuti previd krije u tome, procenite sami.

- Pre pandemije sam oblačila običnu, udobnu garderobu, ali sada mi nedostaju zabave i događaji, pa želim da se zabavim uličnim stilom. U mom garderoberu ima toliko različite odeće. Kad krenem u šetnju, obučem nešto crno u osnovi, a preko oblačim nešto u jarkim bojama. To može da popravi raspoloženje na nekoliko niova - navela je Irina, koja se zaista prethodnih meseci odlučila za nešto drugačije 'outfite', a da li je ovo jedan u nizu trikova, ili se propust dogodio i slavnoj manekenki ostaje misterija.

Pročitajte i Irina šajk i Bredli Kuper: Dva lica raskida (foto)

Irina Šajk, foto: BACKGRID Backgrid UK Profimedia

Čitajte i: