Svečano izdanje Kejt Midlton - Crveno obuci nek sluti na radost!

Autor:

17.09.2020 14:35

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Kembridža u savršenom izdanju - još jednom je dokazala da je zaista žena od stila.

Kejt Midlton i princ Vilijam tokom posete jednoj londonskoj pekari, zasukali su rukave, obukli radne uniforme, te su radnicima pekare pomagali u pravljenu peciva, a istog dana obišli su i centar za zapošljavanje i džamiju.

Neverovatna lepota iz svakog ugla – otkrivena tajna Kejt Midlton!

Iako je od ranije poznato da je Vojvotkinja od Kembridža simbol lepote i stila, Kejt svaku priliku iskoristi kako bi pokazala i dokazala svoj istančan ukus. Neverovatno skladna, ali ipak dovoljno glamurozna haljina koju je odabrala dolazi iz poznatog londonskog brenda Beulah London.

Haljina londonskog brenda za koju se Kejt odlučila savršeno prati njenu vitku liniju. Uz cvetni print, haljina na rukavima ima dezen nalik na vezu, što joj daje vintidž šarm, kao i kopčanje na dugme po čitavoj dužini. Cvetnu haljinu Kejt je iskombinavala uz smeđe salonke poznate modne kuće Ralf Lored, koje su se savršeno uklopile u celokupan outfit.

Da maska nije samo praktično sredstvo zaštite, te da je postala zaista bitan modni detalj u današnjem vremenu ponovo se potvrdilo. Naime Kejt je svoj outfit upotpunila maskom koja se savršeno uklapa uz neverovatnu dugu cvetnu haljinu koju je obukla tom prilikom.

Bivša prijateljica Kejt Midlton otkrila strogo čuvanu tajnu – Šta će kraljica reći na ovo?