Glamurozna kraljica Leticija očarala je javnost u Španiji - kome roze boja loše stoji? (foto)

Autor:

18.09.2020 16:31

Foto:

Foto:



Španska kraljica Leticija privukla je baš svu pažnju na sebe kada se pojavila na proslavi rođendana lokalne novinarske kuće sa svojim suprugom.

Kralj i Kraljica prisustvovali su obeležavanju 125-godišnjice lokalnih novina u Saragosi, 'El Herado de Aragon', opšte je poznato da je i sama Leticija bila novinar i reporter pre nego što je postala deo kraljveske porodice, te je odlučila da svečani događaj upotpuni svojim perfektnim stilom.

Iako Leticija obično nosi marke koje su pritupačne te domaće proizvodnje, ovog puta odlučila se za haljinu u klasi iznad popularnog brenda 'Majkl Kors', a iako je istu nosila pre nešto više od godinu dana, i ovoga puta nije bilo greške kada je u pitanju njen 'outfit'.

Kraljica Leticija: Haljina za preplanuli ten (foto)

Kraljica Leticija blistala je u ružičastoj haljini otmenog dizajina sa blagim A krojem, a struk je odlučila da naglasi neupadljivim srebrnim kajšem. Dugmad na obodu haljine samo je doprinela elegantnom i gracioznom izgledu, kombinaciju je upotpunila ručnom torbom indentične boje i visokim potpeticama u istom tonu. Od akseosara odlučila se za prsten i srebrne minđoše koje su se savršeno uklopile sa pomenutim kajšem diskretnog dizajina.

Kraljica Leticija zna kako da privuče pažnju – crveno je boja leta!

Iako je kraljica Leticija poznata kao žena istančanog ukusa, te gotovo nikada ne greši kada su u pitanju odevne kombinacije, ona nam svakim novim pojavljivanjem u javnosti potvrđuje malopre spomenute činjenice.

Uostalom da li postoji ženi kojoj roze boja loše stoji, šta vi mislite?