Brižit Makron ponovo je iznenadila modne kritičare: Ovaj outfit učiniće da izgledate mršavije?

Autor:

08.10.2020 19:29

Foto:

Foto:



I ovog puta Brižit je zaslužila sve pohvale na račun njenog outfita.

Prva dama, Brižit Makron, je sa suprugom Emanuelom bila u poseti centru za osobe sa invaliditetom, tom prilikom još jednom je potvrdila da je, kada se radi o modi, nepogrešiva! Mnoge mlađe zvezde zaista bi mogle da nauče ponešto od vremešne Brižit. Svaki njen outfit prava je inspiracija, a ovaj današnji kao stvoren za dužnosti prve dame jedne zemlje.

Brižit Makron pokazala da i prva dama može da izgleda sjajno u “goloj” haljini

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frederic Nizard (@frednizard) on Sep 17, 2020 at 9:36am PDT

Crno-siva kombinacija ne može da omane zar ne? Pogotovo kada je ponese Brižit. Crne uske farmerke savršeno naglašavaju vitke dugačke noge, dok svečani sivi sako, dužeg kroja, sa prelepim zlatnim detaljima, osim što savršeno stoji prikriva i moguće nedostatke. Vertikalne pruge na sakou takođe doprinose mršavijem izgledu, dok zlatni detalji koje smo pomenuli daju određenu dozu elegancije, dovoljnu za ovu priliku.

Život Brižit Makron pre udaje za predsednika Francuske – turbulentan i neuspešan brak!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tristan Bromet (@tbromet) on Oct 6, 2020 at 3:09am PDT

Stajling je upotpunila crnom torbom, takođe sa zlatnim detaljima, naravno, u današnje vreme neizostavan deo svakog outfita je i zaštitna maska. Brižit se ipak ovog puta odlučila za klasiku, pa je ponela običnu belu masku.

Ukoliko idete na neku proslavu, ili ne znate šta da obučete za posao, uvek je dobra ideja obratiti pažnju na kombinacije koje bira Brižit Makron. Žena izuzetnog stila i uksa, koja pleni svojim odmerenim kombinacijama, dostojnim prve dame Francuske.