Proslavljena srpska modna kreatorka Marijana Mateus nepogrešiva je kada je moda u pitanju!

Poznata modna kreatorka Marijana Mateus nije samo uspešna žena na poslovnom planu, već je ostvarena i kao roditelj ali i voljena supruga. Kao žena prefinjenog ukusa, nikada nije 'omanula' kada je stil u pitanju, pa je tako i prilikom proslave svog četrdesetosmog rođendana svečanost upotpunila gracioznim 'outfitom'. Sve je bilo isplanirano do najsitnijih detalja.

Marijana Mateus u visokom društvu: Savršen stajling srpske kreatorke za Rojal Askot (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus) on Sep 27, 2020 at 4:28am PDT

Ona je naime odabrala elegantnu haljinu dugačkog kroja, čija se nijansa roze boje savršeno uklopila uz preplanuli ten popularne modne dizajnerke. Nesvakidašnji nabori na haljini od struka na dole samo su doprineli gracioznosti kombinacije. Kako ne bi previše isticala gola ramena, Marijana se odlučila da ih pokrije lepršavom jaknom, indentične boje. 'Outfit' je upotpunila zlatnom ručnom torbicom i diskretnim nakitom.

Marijana Mateus: Kako prekratiti vreme između poslovnih obaveza (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus) on Sep 21, 2020 at 11:51pm PDT

Brojni obožavaoci, poštovaoci njenog rada, poslovni partneri ali i prijatelji Marijani su uputili iskrene čestitke povodom proslave rođendana. Ona se uz pomenutu fotografiju oglasila u opisu iste, poslavši poruku - Tako sam zahvalna i počastvovana izlivom ljubavi na današnji dan. Hvala svima, mojoj neverovatnoj porodici i prijateljima, poslovnim partnerima i klijentima, mojim sledbenicima i poznanicima koji su mi ovaj dan učinili tako posebnim. Snažni smo samo kao oni koji nas okružuju. Danas je savršen dan i šaljem vam svu svoju ljubav i zahvalnost dok razmišljam o svom životu i postavljam nove ciljeve za budućnost. - Zaključila je Marijana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus) on Sep 10, 2020 at 10:58am PDT

Iako je u svom životu do sada postigla zaista mnogo, Marijana nastavlja da podiže lestvicu, mi se iskreno nadamo da će u budućnosti biti uspešna kao i do sada, te da će biti okružena ljubavlju i srećom.
 

Čitajte i: