Kejt Midlton kakvu niste imali prilike da vidite do sada!

Autor:

23.09.2020 13:11

Foto:

Foto:Iako smo vojvotkinju od Kembridža navikli da gledamo u svečanim, konzervativnim kombinacijama, ovog puta odlučila se za nešto drugačiji outfit.

Naime javnost je u zadnje vreme često zamerala vojvotkinji na krajnje konzervativnom i dosadnom izgledu, koji je do sada praktikovala. Ovog puta ipak Kejt je odlučila da se reši uobičajnih krojeva haljina, te je iznenadila mnoge kada se na jednom službenom događaju pojavila u jednostavnoj beloj opuštenoj majci i pink pantalonama, dok je na nogama imala bele sportske patike.

Bivša prijateljica Kejt Midlton otkrila strogo čuvanu tajnu – Šta će kraljica reći na ovo?

Nasmejana opuštena i komunikativna, Kejt je izgledala znatno mlađe i poletnije. Vojvotkinjin novi outfit sa oduševljenjem su prihvatili njeni obožavaoci širom sveta, koji su je 'obasipali' komplimentima.

Ipak pozunato je da zbog protokola, Kejt često bude prinuđena da se oblači konzervatino, jer se od članova kraljevske porodice očekuje krajnja smernost u izgledu ali i ponašanju.

Svečano izdanje Kejt Midlton – Crveno obuci nek sluti na radost!

Vojvotkinja je tokom službenog događaja razgovarala sa porodicom koja je suočena sa depresijom prouzrokovanom korona virusom i prinudnim karantinom.