Da li su oni najskaldniji kraljevski par - Princeza Sofija i princ Karl Filip su oličenje stila! (foto)

Autor:

29.09.2020 14:20

Foto:

Foto:Švedska princeza Sofija prošla je trnovit put od omraženog lica s dvora do omiljene princeze, ipak niko nikada nije mogao da ospori da njen stil. Majka dvojice prinčeva i njen suprug u svakom trenutku izgledaju kao da su upravo sišli sa modne piste.

Na glasu kao najskaldniji kraljevski par, švedski princ Filip i princeza Sofija, oduševljavaju javnost pri svakom novom pojavljivanju. Uvek besprekorno odeveni, elegantni princ i princeza omiljena su tema švedskih tabloida, a dame posebno zanima - šta će Sofija, dama besprekornog ukusa, obući.

Tako su 35-godišnja Sofija i 41-godišnji Karl Filip posetili pozorište u Stokholmu kako bi pogledali premijeru predstave 'If i say something, it only gets worse', za tu priliku oboje su zablistali u plavom.

Princeza Sofija i princ Karl Filip: Najelegantniji par na gala večeri u Stokholmu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royalty connection (@royaltyconnection) on Sep 26, 2020 at 6:19am PDT

Princ Filip izgledao je markatno u tamnoplavom odelu uskog kroja i tankoj plavoj kravati koju je vezao na belu košulju, a njegova supruga Sofija blistala je opuštenoj, a opet elegantnoj košulji s kvadratićima i svetloplavim pantalonama visokog struka, s kajšem od indentičnog materijala.

Dnevnu modnu kombinaciju u svetloj nijansi plave boje Sofija je zaokružila salonkama od brušene kože u istoj nijansi, te drap torbicom modne kuće Guči.

Švedski princ Karl Filip i princeza Sofija: Modno osvešćena porodica (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) on Sep 24, 2020 at 11:30am PDT

Princeza Sofija prošla je trnovit put od najomraženije princeze Švedske do omiljenog lica s dvora. Pre udaje za princa Filipa radila je kao modela, pozirala u kupaćim kostimima i učestvovala u rijaliti šou. Kada je upoznala markantnog Filip, život joj se okrenuo naglavačke, a javnost ju je napokon prihvatila tek nakon rođenja njihovih sinova, princa četvorogišnjeg Aleksandera i trogodišnjeg Gabrijela.