Elegantna bela haljina sa dubokim izrezom: Da li bolje pristaje Jeleni Karleuši ili Aleksandri Prijović?

Autor:

30.09.2020 13:30

Foto:

Foto:



Mali modni okršaj estradnih zvezda!

Jelena Karleuša ili Aleksandra Prijović, koja je bolje iznela izazovnu belu haljinu?

Dugačka bela haljina sa dubokim izrezom definitivno je postala 'must have' komad u garderoberu svake žene. Pogodna je za svaku vrstu proslave, elegantna, graciozna, a opet dovoljno udobna da bi vam u njoj bilo komforno. Uz pravu kombinaciju asesoara možete izgledati kao svetske zvezde na crvenom tepihu!

Pomenutu haljinu ponele su dve zaista prelepe žene iz javnog sveta. Naime nedavno smo pomenuti odevni komad mogli da vidimo na Jeleni Karlueši i Aleksandri Prijović.

Neočekivana promena, eleganciju zamenila opuštenijom kombinacijom – Jelena Karleuša u netipičnom ‘outfitu’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 26, 2020 at 10:54am PDT

Jelena Karleuša važi za vodeću trendseterku, a svaki odevni komad koji ona ponese postaje neverovatno popularan.  Ovog puta je na svečanu gala proslavu svoje prijateljice ponela atraktivnu, gracioznu belu haljinu do poda, sa dubokim izrezom koji je otkrivao izvajane noge popularne pevačice. U prvom planu našao se i izuzetno duboki dekolte, kojim je diva dodatno istakla svoje atribute. Kao i obično Jelena je oduzimala dah, nepogrešivom kombinacijom elegancije i gracioznosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 26, 2020 at 5:22am PDT

Pomenuti trend ponela je i mlada, perspektivna pevačica Aleksandra Prijović, prelepa izabranica Filipa Živojinovića. Ona se naime u svom spotu za novu hit pesmu 'Legitimno' pojavila u pomenutoj beloj haljini dubokog izreza, koja je savršeno isticala njeno zgodno telo. Prijovićka se ipak odlučila za nešto manje izražen dekolte, što nije umanjilo atraktivni nastup pevačice. Haljina je savršeno pristala izvajanoj figuri mlade pevačice, te se odlično uklopila u tematiku pomenute numere.

Svečanost u domu Živojinovića – Aleksandra Prijović slavi 25. rođendan!

Aleksandra Prijović u čizmama koje su apsolutni hit ove sezone

Baš kao i Jelena, mlada estradna zvezda Aleksandra Prijović takođe je poznata kao žena istančanog ukusa, pa i ne čudi što su se obe odlučile baš za ovu haljinu koju su zaista fantastično ponele.

Koja je po vašem mišljenju bolje prezentovala ovu neverovatnu haljinu?