Puffer jakne vrednije su od bilo kog kaputa, a i u trendu su!

Autor:

13.12.2020 11:30

Foto:

Foto:



Vrednije od bilo kojeg kaputa, puffer jakne će se višestruko isplatiti - štite od hladnoće i vetra, u trendu su i neće još dugo izaći iz mode.

Mada su do pre nekoliko godina bile rezervisane isključivo za one koji idu na skijanje, debele, štepane, perjane puffer jakne danas su nezaobilazni odevni komad svih devojaka koje prate modne trendove, a one iz Monclerove Genius linije pravi su predmet želja. Obožavaju ih poznate ličnosti, koje najčešće u njima odlaze u teretanu ili u šetnju, pa ih viđamo na manekenkama Kendal Džener, sestrama Điđi i Beli Hadid, Kaji Gerber, Irini Šajk i Emili Ratajkovski. Posebno ih odlikuje praktičnost i to što su tople, dok je dizajn u drugom planu pa mahom izgledaju slično.

Pročitajte i Sve što treba da znate o N-beauty rutini: Najnovija moda u svetu lepote

Razlikuju se jedino prema boji, dezenu i materijalima, a pravu razliku zna da napravi sitan detalj kao što je kaiš ili kapuljača, u kojem se krije tajna velikih majstora. Iako stvorene za planinu, danas se nose i po gradu, a lako se uklapaju sa ostatkom garderobe, mogu da se oblače u svakoj prilici, čak i uz elegantnu večernju haljinu, posebno onda kad su lakovane i duže. Uvek je dobro investirati u puffer jaknu, koja, kako se čini, neće još dugo izaći iz mode.