Neizmerna radost u domu prelepe glumice: Emili Ratajkovski postaće mama! (foto/video)

Prelepa američka glumica Emili Ratajkovski trudna je i očekuje svoje prvo dete sa voljenim suprugom Sebastijanom Ber-Maklaudom.

Glumica je prelepe vesti objavila na naslovnoj stranici prestižnog magazina Vogue. U intervjuu koji je Emili dala za magazin objasnila je da joj je pol bebe najmanje bitan. – Nećemo znati pol dok naše dete ne napuni 18. godina i dok nam ne saopšti. – Dala je iznenađujući komentar glumica, te nastavila. – Istina je da ne znamo šta raste i razvija se u mom stomaku. Ko će ta osoba da bude? Kakvoj ćemo osobi biti roditelji? Kako će dete promeniti naše živote? Ovo je jedan neverovatan ali i zastrašujući koncept, ostavlja nas bespomoćne i ponizne.

Pročitajte i: Ne liči na sebe: Emili Ratajkovski potpuno promenila izgled (foto) 

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emili je takođe otkrila kako se borila sa situacijama u svom životu do sada, ali je istakla i da je svesna da na ovo magično stanje ne može nikako da utiče, te da se oseća neverovatno.

Kada bih želela da mi se nešto ostvari, koristila sam ‘magično’ razmišljanje, kako bih kontorlisala svoj život. Međutim, sada ne želim da kontrolišem da li će mi u naručju biti plavo ili pink ćebence. Previše sam skromna da bih mislila da imam kontorlu nad ovakvom situacijom. Potpuno sam bespomoćna kada je reč o svemu što okružuje moju trudnoću: Kako će mi se telo promeniti, ko će moje dete biti. Ali sam začuđujuće mirna. Umesto da se osećam uplašeno, osećam mir. Već učim od osobe koja raste i razvija se u mom stomaku. Puna sam čuda. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Prelepa glumica takođe je objavila video o svojoj trudnoći, koji je snimila njena prijatlejica, takođe glumica Lena Danham. U pomenutom videu, Ratajkovski priča o svojim osećanjima, te kako se snalazi u novonastaloj situaciji. Danhamova je rekla za Vogue Bilo mi je bitno da snimak bude bez filtera, čist i autentičan.

Pročitajte i: Emili Ratajkovski proslavila rođendan: Evo i šta je dobila na poklon (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

Autor: Gloria.rs
Foto: guliver/getty, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi