Olja Balašević iskopirala stil Keri Bredšo: Ove dame su stare

Autor:

27.12.2021 14:00

Foto:

Foto:

Olivera Balašević, popularna Novosađanka i popularna Njujorčanka Keri Bredšo, ukrstile su modne mačeve u neplaniranom dvoboju



Spisateljica Olivera Balašević našla se u nebranom grožđu, kada je otkrila da je nehotice učestvovala u modnom duelu sa svetski poznatom ikonom stila Keri Bredšo, koju u seriji "Seks i grad" tumači Sara Džesika Parker i sama veliki ljubitelj mode, a takođe, dizajnerkom cipela.

O učešću takmičenju, Olju je obavestila obožavateljka, koja je uočila sličnost odevnih kombinacija dve dame.

Ona se nije postidela, već je objavila poruku koja joj je stigla.

Pročitajte i Olivera Balašević progovorila o teškim porodičnim odnosima - Čekala sam da se otac pojavi

Instagram / Olivera Balašević

 

Olja se zahvalila na obaveštenju i komplimentima koje je dobila od vernog fana, a mi vas pozivamo da ocenite kome bolji stoji ovaj koloritni stil sa daškom starog Holivuda.

Pročitajte i Ovde je otpočela najlepšu ljubavnu priču s Đoletom - Olja Balašević posle 40 godina u sobi studentskog doma

Instagram / Olivera Balašević

 

- Njujork ima Keri, a mi, Novi Sad imamo Vas! Večita (modna) inspiracija - napisala je poštovateljka Olivere, koja je neobičnim humorom, odgovorila.

Pročitajte i I stare devojčice su potajno Zvončice - Božanstvena poruka Olje Balašević

Instagram / Olivera Balašević

 

New - i jedan i drugi grad su Novi, samo su ove dame stare, koje mu i time daju na šarmu? - poigrala se spisateljica zapažanjima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Dusan

27.12.2021 23:16

Spisarwljica !E jebi ga

Jelena

28.12.2021 09:02

Ne znam zašto bi neko očekivao da originalna, čak i to njeno "spisateljstvo" je kopija onog što je Đole radio. Ona je svoj vrh dosegla udajom, deca rođenjem, nema potrebe da nas smarate njima.