Ovde je otpočela najlepšu ljubavnu priču s Đoletom: Olja Balašević posle 40 godina u sobi studentskog doma

Autor:

03.12.2021 17:30

Foto:

Foto:

Spisateljica Olivera Balašević prisetila se studentskih dana, koji joj uvek izmame osmeh na lice.



Bivša supruga preranog preminulog kantautora Đoleta Balaševića, Olivera vrlo teško podnela je rastanak sa voljenim suprugom. Činjenica da je porodica ostala bez oslonca u vidu Đoleta, vrlo teško im je pala, no čini se da je Olivera konačno uspela da izađe na kraj sa tugom, te sve češće na njenom licu sija davno zaboravljeni osmeh.

Nedavno, na njenom Instagram profilu, u okviru opcije story osvanule su fotke koje evociraju uspomene na neka prošla vremena, kojih se spisateljica vrlo rado seti.

Pročitajte i Novosadska banda: Šta to Balaševići spremaju na snegu

Instagram screenshot

 

- Pogled s prozora, studentske sobe br. 212... Posle četiri decenije - počela je Olivera svoju priču, uz fotku na kojoj posle toliko godina gleda kroz prozor koji joj je obeležio detinjstvo.

Instagram printscreen

 

- Dolaskom do prozora sobe, posle toliko godina, ne znam šta mi je prošlo kroz glavu? Pamtim samo što mi je ostalo u njoj .. - rekla je spisateljica aludirajući na niz uspomena koje su joj ostale u najlepšem sećanju.

Kao što smo ranije u tekstu naveli, čini se da je Olivera konačno uspela da izađe na kraj sa tugom, te je hrabro krenula da korača dalje, zbog sebe, svoje porodice, ali i Đoleta, koji sasvim sigurno ne bi želeo da njegova voljena muza tuguje, jer kako je sam rekao svojevremeno - smrt je početak novog putovanja.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading