Donatela je moja maćeha: Jelena Karleuša o Versaće ljubavi

Autor:

28.10.2021 11:45

Foto:

Foto:

Stil Jelena Karleuše oduvek je bio predmet brojnih rasprava među modnim kritičarima, no da ume da privuče pažnju to apsolutno niko nikad nije osoprio.



Pop pevačica Jelena Karleuša (43) vreme provodi u luksuznom odmaralištu u, sve popularnijom destinaciji domaćih zvezda, Dubaiju. Kako je izuzetno aktivna na društvenim mrežama, na njenom Instagram profilu svakog dana možemo videti galeriju izazovnih fotografija i video snimaka sa putovanja, a jedna stvar na njenim fotkama često se ponavlja - komadi modne kuće Versaće.

Stil Jelene Karleuše i Versaće komadi

Ljubav između Jelene Karleuše i komada modne kuće Versaće traje već duže vreme. Atraktivna pevačica ne propušta priliku da ponese kreacije ove modne kuće, te je vrlo često možemo videti u istim. Ovog puta odabrala je roze haljinu uskog kroja, koja savršeno ističe njeno neverovatno telo, a 'outfit' je kompletirala roze helankama, te glomaznim sandalama u istoj boji.

- Preuzimam Dubai. PS Donatela je moja maćeha - poručila je Jelena u opisu jedne od brojnih fotki u pomenutoj kreaciji.

Pročitajte i Karleuša uzvraća udarac: Da li je Duško snimao ovaj klip

Svojevremeno Jelena Karleuša prisustvovala je i reviji slavnog brenda i to na poziv tima kreatorke pomenutog brenda Donatele Versaće. Pop diva ujedno je i jedina domaća zvezda koja je prisustvovala jednoj od revija čuvenog brenda. Rame uz rame sa svetskim zvezdama, Jelena je imala priliku i da porazgovara sa Donatelom.

- Prvenstveno mi je drago što sam dobila poziv od Donatele Versaće da prisustvujem reviji za kolekciju jesen/zima 2018/2019. Velika je čast sedeti u prvom redu sa mnogim svetskim ličnostima i zahvalna sam na pozivu. Lepo smo se posle revije družili, upoznala sam Donatelu, divna je, zaista. Odlično smo se proveli, nismo maltene ni spavali, ali je bilo fantastično - kaže Jelena i otkriva kako je došlo do specijalnog poziva koji joj je upućen.

Pročitajte i Kao jabuka: Karleušina guza postavlja nove standarde

- Mislim da sam ja, kada je reč o Donateli Versaće, tip žene koji ona propagira: visoka, plava, vrlo avangardna, neko ko nema običan, jednostavan kežual stil. Ona ne voli žene koje vole minimalizam. Ja sam pravi tip onoga što ona voli kod žene i mislim da je to razlog što me je pozvala. Njen PR tim je kontaktirao s mojim PR-om i ja sam zaista bila oduševljena - istakla je Jelena Karleuša svojevremeno za Alo.


Iako mnogi osporavaju njen stil, te način na koji nosi određene komade, kada je reč o Karleuši i Versaće komadi tu zaista nema greške, a ni najveći protivnici njenog načina odevanja teško bi mogli da pronađu manu ovoj kombinaciji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Iva

28.10.2021 13:43

JK treba da te sramota od tvoje dece u svakim novima si DNO DNA ti si majka ti si ZLO SVOJIM CERKAMA CIJA MAMA SE TAKO SLIKA DA LI SE DIVNA TAKO REKLMIRALA??

Tasa

29.10.2021 15:50

Slike na insta. gorzne,golisava na svakoj,kao neka porno glumica...sta ima od toga da pokazuje pi... I g*zicu

Ma,stvarno

30.10.2021 00:47

Pa nemojte da gledate i čitate,vrlo jsdnosnavno...