Kraljica Leticija zna kako da privuče pažnju - crveno je boja leta!

Autor:

11.08.2020 15:51

Foto:

Foto:Nakon kraljveske turneje po autonomnim zajednicama sa ciljem podrške ekonomskim, kulturnim i društvenim aktivnostima nakon izbijanja pandemije Korona virusa, Španska kraljevska porodica pauzu od javnih poslova, i ove godine odlučila je da tradicionalno provede na najvećem španskom ostvru, Majorci.

U društvu supruga, Kralja Filipa i svojih ćerki Sofije i Leonore, 47-godišnja kraljica Letizia postala je glavna atrakcija na gradskim ulicama nakon posete muzeju svetog Junipera Serra u njegovom rodnom gradu Petri na Majorci.

Španska kraljica iako na odmoru, ništa ne prepušta slučaju kada je reč o besprekornim odevnim kombinacijama, a titulu jedne od najbolje odevenih dama sa kraljevskih dvorova ovog puta potvrdila je, pojavivši se u laskavoj crvenoj haljini s dodatkom kajša ukrašenog elegantnom kopčom.

Haljina dubokog dekoltea deo je proslavljenog španskog dizajnera Adolfa Domingeza, a kao i nekoliko puta do sada svoj novi 'outfit' upotpunila je svojim omiljenim letnjim espadrilama na punu petu.

Ovog puta odlučila se za kožne espradile boje kestena, koje su delo poznatog španskog brenda 'Uterque', uz naravno neizostavnu masku na licu, svoju kombinaciju kompletirala je neupadljivim zlatnim prstenom dizajnerke Karen Hallam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ModernRoyalEra (@modernroyalera) on Aug 10, 2020 at 3:16pm PDT

Kao što i sama insistira na pristupačnim odevnim kombinacijama, kraljica Letizia na isti način oblači svoje ćerke, princezu Sofiju i Leonoru, koje su ulicama grada Petre prošetale u letnjim haljinama popularnih brendova Zare i Manga.