Zorana Pavić

Nikad zgodnija: Zorana Pavić smršala 30 kg uz ovu dijetu

Autor:

10.02.2024 10:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dijeta Zorane Pavić pomogla joj je da se reši viška kilograma veoma lakoZorana Pavić izgleda nikad lepše, mišljenje je mnogih koji su u poslednje vreme videli pevačicu!

Za to je zaslužna dijeta Zorane Pavić uz pomoć koje je muzička zvezda skinula čak 30 kilograma.

Milan Maricic/ATAImages

 

Za svega nekoliko meseci Zorana je izgubila čak dvocifren broj kilograma, a jednom prilikom otkrila je šta joj je pomoglo da svoju liniju dovede do savršenstva.

- Potpuno sam se odrekla slatkiša, uzmem ih vrlo retko, samo da mi šećer ne bi otišao u „aut”, što bi rekli mladi.

Dijeta Zorane Pavić nije komplikovana

Više manjih obroka dnevno, ali poenta je u barenom povrću i mesu, uz ribu koja može da bude i tuna iz konzerve i pastrmka - rekla je ona jednom prilikom.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Pored regulisane ishrane, dijeta Zorane Pavić zahtevala je da u svoje navike ubaci i redovne treninge. Ipak, početnička greška skupo ju je koštala, te je javno dala savet svima onima koji se bore sa istim problemom.

Pročitajte Doktor joj je rekao da se ne igra sa životom - Zorana Pavić hitno operisana

- Jela sam samo limun i pila vodu, što ne savetujem nikome. Padala sam u nesvest, nisam mogla da vozim. Nikako ne koristite samo limun, a to je ova ludača uradila i pretekla - izjavila je svojevremeno pevačica.

Iako je među javnim ličnostima operacija želuca postala popularan metod za gubljenje kilograma, Zorana nije otišla pod nož da bi regulisala svoju kilažu.

Komentari. (0)

Loading