Dejan Petrović

Istopio se: Dejan Petrović pomoću ove dijete skinuo 40 kg

Autor:

02.02.2024 13:31

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dijeta Dejana Petrovića daje fenomenalne rezultate



Najpoznatiji trubač na ovim prostorima Dejan Petrović godinama je imao problem sa viškom kilograma. U jednom trenutku muzičar je dostigao 132 kilograma, pa je dijeta za Dejana Petrovića bila pravi spas.

Kada je shvatio da mu kilogrami prave problem, kako na sceni tako i van nje, odlučio je da potpuno koriguje ishranu, ne samo zbog izgleda već prvenstveno zbog zdravlja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dejan Petrović je dijetu započeo u martu 2014. godine, a do avgusta iste godine izgubio je trideset kilograma.

- Prvih petnaestak dana bili su mi katastrofalni. Najteže mi je bilo od sedmog do trinestog dana, ali sam izdržao pre svega zbog sebe, zbog svog deteta... Bilo šta da sam radio prekidao sam kad je bilo vreme obroku.

Pročitajte Velika tuga - Dejan Petrović potvrdio najcrnje vesti, porodica se okuplja

Dejan je potpuno prestao da pije sokove, alkohol i slatkiše, koje je ranije jeo u tolikoj količini da je "od šećera počelo da mi zviždi u ušima".

- Sem što sam se odrekao tih poroka, počeo sam da jedem pet puta dnevno. Pošto ustajem veoma rano, tada jedem dva keksa uz čaj. Oko 10 doručkujem, a između tri i četiri po podne uzimam glavni obrok, uglavnom čorbu, parče mesa ili ribe, krišku integralnog hleba i salatu. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dijeta Dejana Petrovića daje fenomenalne rezultate

- Dva, tri puta nedeljno ručam isključivo povrće. Najviše volim kad odem kod babe i dede i tamo u selu jedem neprskane i zdrave plodove.

Oko pet, pola šest po podne obavezno užinam voće, najčešće bananu ili pomorandžu, a u 20 časova večeram, najčešće tost-sendvič sa malo šunke.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Već dve i po godine pridržavam se ovog režima i sada sam se toliko navikao da ne mogu da zamislim da se hranim drugačije - rekao je muzičar.

Pročitajte Jede 300 grama čokolade dnevno, ima 40 godina i dvoje dece - Ovo je tajna zavidne linije Jelene Kostov

- Uspeo sam da za pola godine sa 132 kilograma smanjim kilažu na 95, bez ikakvih tableta, napitaka i kojekakvih čuda. Uz pomoć nutricioniste Tanje Mraović na zdrav način liniju sam doveo u red.

Bio sam na njenom režimu ishrane, svakog dana sam imao fizičku aktivnost u vidu brzog hodanja - zaključio je Dejan, a prenosi Glossy.

 

Komentari. (0)

Loading