Astrologija

Neptun u Ribama donosi velike promene, ovo nikako ne smete da uradite

Autor:

08.12.2023 19:11

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Neptun u Ribama donosi velike promene, evo šta nas očekuje u narednom periodu



Neptun, planeta izluzija i zabluda, zvanično je u Ribama, što donosi velike promene, od kojih neke neće biti najprijatnije. 

U ovom periodu bićemo prinuđeni da donosimo odluke o tome šta zaista želimo u svom životu. Ovo može biti vreme povećane jasnoće i fokusa, ali to ne znači da će put biti lak.

Unplash

 

Naime, Neptun u Ribama omogućava da se fokusiramo na svoje snove umesto da sagledamo situacije onakvima kakve zaista jesu.

Pročitajte Ova četiri horoskopska znaka će godinu započeti u velikom stilu, sve će im ići od ruke

Upravo iz tog razloga od ključnog je  značaja da preduzmemo neke od narednih koraka.

U profesionalnom životu važno je da sledimo ciljeve i da svoje vizije pretvorimo u stvarnost. Međutim, u ovom periodu ne treba žuriti sa stvarima bez odgovarajućeg plana. Može biti izazovno uspostaviti ravnotežu između posla i ličnog života, ali ključ je da ne dozvolite da posao potpuno preuzme vaš um.

Dok je Merkur u Ribama kreativnost i mašta rastu dajući nam slobodu da rizikujemo i istražujemo nove načine da iskoristimo svoje talente. Ovo je posebno evidentno za ljubitelje umetnosti.

Shutterstock

 

Kada je ljubav u pitanju, u ovom periodu se lako možete upustiti u nove veze bez potpunog razumevanja ko je druga osoba.

Neptun u Ribama imaće uticaj na sve aspekte u vašem životu

Neptun u Ribama može da nam stavi ružičaste naočare, omogućavajući nam da vidimo samo dobro – zbog čega realnost može biti potpuno šokantna. 

Zato je veoma važno da zakoračite unazad i vidite ljude onakve kakvi zaista jesu, umesto da vas zavara ideja o romantici. Ne dozvolite da vas emocije zaslepe.  Pre nego što donesete odluku, obavezno potražite savet prijatelja i porodice kako biste bili potpuno sigurni.

Unplash

U narednom periodu nemojte se plašiti da postavljate direktna pitanja o budućnosti. Poznat kao „božansko nezadovoljstvo“, Neptun vas može navesti na pomisao da je sve što blista zlato, mada to nije uvek slučaj.

Pročitajte Za sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari 

Zato do kraja godine budite veoma pažljivi kako vas Neptun u Ribama ne bi zavarao i stvorio iluziju od koje ćete se kasnije teško oporaviti. 

Komentari. (0)

Loading