Bojan i Aleksandra

Ovde caruju Anđelina, Mihailo i Helena, dom Bojana i Aleksandre Vasković san je mnogih porodica (foto)

Autor:

05.12.2023 12:29

Foto:

Foto:

Dom Bojana i Aleksandre Vasković njihova je oaza mira i sreće, gde vladaju mališani



Bojan Vasković svoju sreću pronašao je pored lepe doktorke, specijalizantkinje ginekologije, Aleksandre, koja mu je podarila troje dece, Anđelinu, Mihaila i Helenu.

Njihovu oazu mira gradili su postepeno, u elitnom naselju u Beogradu, a dom Bojana i Aleksandre Vasković dovoljno je prostran da mališani svakodnevno uživaju u igri.

Instagram

 

Iako važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na našoj javnoj sceni, frontmen „Leksington benda“ pravi je porodični čovek koji o privatnom životu retko govori. Sve što o njegovoj porodici saznamo uglavnom bude preko društvenih mreža njegove lepše polovine.

Instagram

 

Bojan i Aleksandra od svog doma napravili su ušuškano mesto, veoma luksuzno opremljeno, a kako se može primetiti vodili su računa o svakom detalju.

Instagram

 

Dom Bojana i Aleksandre Vasković uređen je u minimalističkom stilu i odiše svetlim tonovima

Nameštaj je u svetlim tonovima, većinom beli, kao i zidovi i kuhinja. Police su prepune ukrasa i knjiga, dok su na zidovima ikone.

Nedavno su opremili sobe za mališane, o čemu je supruga popularnog pevača govorila na Instagramu, te sada svako ima svoj omiljeni kutak u stanu. 

 

 

Pročitajte Kako vreme leti - Ćerka Bojana i Aleksandre Vasković je baš porasla, haljinica kao med (foto)

Dom Bojana i Aleksandre Vasković pravi je „poligon“ za dečiju igru, a kako imaju školarca, dete koje ide u vrtić i bebu, prostranost im je najvažnija, te ne čudi što je stan uređen u minimalističkom stilu.

 

 

Ipak, od uređenja, boja i nameštaja važniji su ljubav i toplina koje su sinonim za porodični dom popularnog muzičara. Priznaćete, to nema cenu.

Komentari. (0)

Loading