Mašan i Kristina

Ranč sa konjima i etno estetika: Kuća Mašana Lekića na Zlatiboru otvorena za turiste (foto)

Autor:

23.08.2023 20:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Kuća Mašana Lekića i Kristine Nikolić uređena u etno stilu, pogledajte kakav je to raj



Kada nije zauzet snimanjima, Mašan Lekić slobodno vreme najradije provodi u svom drugom domu, u kući na Zlatiboru.

U prelepim predelima okruženim četinarima popularni voditelj stekao je uspomene iz najranijeg detinjstva kada je odlazio u posetu dedi i babi Đorđu i Mili Timofejev koji su ovu kuću i sagradili 1984. godine.

Međutim, otkako je otpočeo ljubavnu priču sa Kristinom Nikolić koja mu je nedavno podarila ćerku, Mašan mnogo više vremena provodi u Dobroselici, mestu koje je 12 km udaljeno od Zlatibora, gde imaju svoj mir.

Boško Karanović

 

Kuća Mašana Lekića i Kristine Nikolić, koju je sazidao Kristinin deda, uređena je u etno stilu, a imanje je dobilo naziv Milićeva ruža.

- Kristinin pokojni deda Milić bio je divan čovek, imao sam zadovoljstvo da ga upoznam. Ovo mesto se po njemu zove Milićeva ruža.

Pročitajte Sušta suprotnost Miri - Uslikana trudna supruga Mašana Lekića (foto)

On je svoju unuku zvao “Ružo moja”. To mu je bilo najdraže cveće. Jednom se dogodilo, kad je Kristina bila mala, da je pala i ubola se na ruže. Tada ih je sve isekao - ispričao je Mašan Lekić, za magazin Story.

Boško Karanović

 

Kuća Mašana Lekića otvorena je za turiste

Čitav ambijent je u drvetu i odiše toplinom, pa se ta energija prenela i na njihove prijatelje koji su kad god bi dolazili želeli da ostanu duže, što je inspirisalo Mašana i Kristinu da kuću komercijalizuju, pa je ona sada otvorena za turiste.

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Simpatični par tokom letnjih meseci u svom domu na planini ima konje, ali priznaje da je najlepše zimi, kada sve zabeli i čuje se samo šum borova.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading