Astrologija

Sa retrogradnim Merkurom nema šale: Vraćaju se osobe iz prošlosti, ovi znakovi trpe najveće posledice

Autor:

22.08.2023 15:15

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sve vam ide naopako poslednjih dana. Zapitajte se da li retrogradni Merkur uzrok vaših nevolja.Mnogi su već primetili da poslednjih dana ulažu mnogo više napora i energije kako bi realizovali uobičajne aktivnosti. Razlog je taj što se planete kreću retrogradno u narednom periodu.

Shutterstock

 

Retrogradni Merkur traje do 15. septembra i pojedinim horoskopskim znacima može pomrsiti konce u emotivnim odnosima. 

Pročitajte Ne možete da spavate noću? Vaš horoskopski znak otkriva zašto

Bik

Retrogradni Merkur vas podstiče da se javite bivšem partneru, dok se nekima on sam javlja i pravi vam totalni haos u glavi. Zavodi vas, vuče u novu romansu, a nekima čak i predlaže zajedničko putovanje.

To vam podiže samopouzdanje, ali dobro procenite koliko je to vredno gubljenja ovoga što trenutno imate.

Devica

Merkur se kreće retrogradno kroz vašu prvu kuću i utiče na vaše odnose, a nagoni vas da se "pomerite" s mesta i tražite ono što vam je i konačni cilj.

Preispitujete svoj bračni stauts, sudbinu, a s obzirom na to da se Saturn kreće kroz polje braka, to vam može doneti čak i razvod ili novi brak.

Pročitajte Finansijski horoskop za 2023. godinu - Ova dva znaka preko noći će se obogatiti, neće znati šta ih je snašlo

Strelac

Ozbiljne su šanse da se rastanete s partnerom ili da se vratite na odnos koji ste imali mnogo ranije (recimo, odvojeni život).

Retrogradni Merkur vraća osobu iz prošlosti u vaš život, a možda vam baš ta osoba bude novi višegodišnji partner ili čak i bračni parner.

Vodolija

Vodolijama se definitivno vraća romantika i bivši ljubavnici u život. Strastvena veza je izvesna, ali s njom se vraćaju i neki stari strahovi.

Shutterstock

 

Ribe

Retrogradni Merkur vas navodi da preispitujete svoj brak ili da čak posetite bivšeg partnera jer ste u teškom razdoblju i potrebna vam je njegova/njena pomoć. Neko iz prošlosti vas kontaktira, nudi dopisivanje i susret. 

Morate preispitati svoj brak na kvalitetan način kako biste znali u kom ljubavnom smeru dalje treba da se uputite.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading