Rada Manojlović

Jede pljeskavice, a mršavi: Rada Manojlović skinula 5 kg zahvaljujući jednoj namirnici (foto)

Autor:

10.05.2023 20:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Ishrana Rade Manojlović nije rigorozna, ali pevačica se pridržava jednog...



Izgled Rade Manojlović hvaljen je otkako se pojavila na muzičkoj sceni. Pevačica godinama dobija komplimente na račun vitke linije za koju mnoge njene koleginice i te kako moraju da se pomuče. 

Mnogi će se naći u čudu kada saznaju da se pevačica ne pridržava nikakvog posebnog plana ishrane, čak naprotiv. Ishrana Rade Manojlović ukljkučuje i brzu hranu, te se ipak u jednom periodu ugojila 5 kilograma.

Pročitajte Zaustavila vreme - Lidija Vukićević (60) otkrila tajnu večne mladosti, iz ishrane izbacila ove namirnice (foto)

ATA Images

 

- Kad sam imala 61 kilogram to je za mene već bio alarm da treba da skidam višak. To nije velika kilaža, ali ako se čovek ne zaustavi na vreme, brojka se povećava. 

Pored toga, na kameri uvek delujem krupnije i deblje i zbog toga pazim. Devica sam u horoskopu, pa sam možda zato disciplinovana, a imam i dobru genetiku i ne volim da jedem slatko. Kad mi padne šećer, pojedem jednu palačinku, ali to se dešava jednom u mesec dana - ispričala je pevačica za "Hit Informer".

Pročitajte Dijetom do linije novosadske barbike - Ovako je Nataša Bekvalac skinula 10kg za mesec dana

Ata Images

 

Pevačica nije pristalica iscrpljujućih dijeta, već je ishrana Rade Manojlović prilično raznovrsna. U čemu je onda njena tajna, pitate se? Ključ je u umerenosti.

- Jedan život imamo i treba sebi da ugađamo i kroz hranu. Zbog toga jedem sve, ali manje porcije. Na primer, ne pojedem celu pljeskavicu, nego pola. 

Ograđujem se ukoliko neko ima hormonski poremećaj ili bilo kakav drugi zdravstveni problem, ali ako ne probušite kašiku, nema pomaka – ispričala je pevačica.

Pročitajte Nikada nije bila ovako mršava - Supruga Rodžera Federera se prepolovila zahvaljujući jednoj odluci (foto)

ATA Images

 

Ishrana Rade Manojlović je raznovrsna

- Mogu da jedem samo varivo, kuvana jela, suši, soma, oslića, ali isto tako i uštipke, testeninu... Ma sve, ali samo u umerenoj količini. Jedino mi u poslednje vreme ne prija meso i mnogo ga manje jedem - objasnila je Rada, koja ne konzumira industrijske grickalice, već umesto toga jede semenke suncokreta.

Semenke suncokreta stalno jedem, zavaraju mi glad. Posle toga nemam mučninu, kao kad jedem čips, pomfrit ili nešto masno. Suncokret je odlična grickalica, umesto tih 'jakih' slaniša. 

Pročitajte Dijeta Ane Bebić čini čuda posle porođaja - Čak 10kg manje uz pomoć ovog napitka

Andreja Damnjanović

 

Uvek ga imam kod sebe i nosim ga čak i na nastupe. Imam dva obroka, ručak i večeru. Kad nemam svirku, jedem pomalo celu noć, kao ptičica. Mogu dugo da izdržim bez hrane, popijem kafu i mnogo vode - izjavila je Rada za pomenuti medij.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading