Ana Bebić

Dijeta Ane Bebić čini čuda posle porođaja: Čak 10kg manje uz pomoć ovog napitka

Autor:

09.05.2023 12:41

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Dijeta Ane Bebić postala hit, žene baš žele da je isprobajuAna Bebić otvoreno je pričala da je posle dve trudnoće kuburila sa viškom kilograma. Pevačica se pre nešto više od četiri godine povukla sa muzičke scene jer je rodila sina Matiju, a zatim je 2020. godine dobila i Andriju.

Njene najnovije fotografije govore da je uspela da vrati liniju koju je imala pre dva porođaja i to samo zahvaljujući jednom napitku.

Pročitajte Ana Bebić otkrila da su joj, dok se bavila ovim poslom, psovali sve po redu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

- Umesto da jedem, pila sam kafu.Uglavnom je to bio nes sa sojinim mlekom i malo šećera. To bi me zasitilo, pa nisam morala da jedem satima. Kad bih ogladnela, uzela bih salatu.

To bi bilo sve što sam unosila za ceo dan. Tako sam izgubila devet kilograma, i to veoma brzo - rekla je Ana za "Hit" nedavno i dodala da ne preporučuje svima da slede njen primer.

Pročitajte Ana Bebić - Porođaj u vreme korone

- Svesna sam da to nije zdravo, ali sam jedino tako uspela da se stešem. Ko može, bolje je da se hrani raznovrsno, odnosno da ima više manjih obroka. Ne postoje neke čarobne formule za mršavljenje. Žene ne treba da drže rigorozne dijete, kao što sam ja uradila, već samo da probuše kašiku i jedu kuvanu hranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

Pevačica je zato polako počela da unosi još neke namirnice, osim kafe i salate.

- Shvatila sam da moram da počnem da jedem sve, kao i da je samo važno da u nekom trenutku kažem sebi: "Dosta", a ne da natrpam sve i svašta u tanjir. 

Nisam više na dijeti, samo izbegavam da večeram posle sedam sati uveče i to se odmah vidi na meni. Mada, svakog leta malo smršam i pocrnim, pa izgledam vitkije - zaključila je Ana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Natalija

09.05.2023 20:03

Sve pohvale za Anu Bebic i njenu savrsenu liniju. Da li je u potpunosti bila iskrena kada je saopstola da je smrsala zahvaljujuci nes kafi sa sojinim mlekom i salatom, a gde je tu hidrogenizovana voda obogacena vodonikom koja takodje je zasluzna za vitku liniju.