Ana Bebić otkrila da su joj, dok se bavila ovim poslom, psovali sve po redu

Autor: Lana Dedić

29.01.2021 15:20

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Mirko Tabašević, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Mirko Tabašević, InstagramPevačica Ana Bebić je ljubitelje muzike osvojila kako specifičnom bojom glasa, tako i harizmom. Zbog brojnih obaveza oko dece, karijeru je delimično zapostavila, ali uskoro planira da se, čim to okolnosti dozvole, vrati na scenu i počne da radi punom parom. Iako mnogi misle da su note njena prva ljubav, Ana je nedavno otkrila da zapravo nije tako. (Pročitaj: Tamara Grujić priprema nov projekat, a otkriva da je uz decu sve mnogo lepše)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

Pre nego što je ušla u pevačke vode, trenirala je rukomet, ali je nakon nekog vremena shvatila da to ipak nije ono čime želi da se bavi:

- Kada sam krenula da treniram rukomet, sećam se da sam sebi govorila kako ću biti profesionalni sportista. Međutim, onda su krenule noge da se "pumpaju" mišićima, i počela sam da izgledam kao dečak. Postala sam pravi pivotmen, koji sve razgrće oko sebe. Iako sam volela to žensko druženje i sva ta putovanja, inače volim grupne sportove, shvatila sam da to nije za mene i da je pregrubo - otkrila je Ana Bebić u emisiji "Šok Tok".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

Ana ipak nije odustala od rukometa, ali je igrački dres zamenila sudijskom uniformom.

- Posle sam rešila da budem rukometni sudija, ali ni to nije bilo najsjanije. Jednostavno su mi psovali sve po redu, ali bukvalno. Sećam se da sam otišla da sudim u Makarsku, treća liga i to muška utakmica, i da se tada cela Makarska okupila na toj utakmici, jer malo mesto ništa se ne dešava. I onda kada su svi krenuli da me psuju, kući sam otišla plačući: Sudila sam još dve utakmice posle toga i rekla da ne meni to ne treba. Tako da je rukomet veoma brzo izašao iz mog života. Mislim da sam bila četvrti razred srednje škole - iskrena je ona. (Pročitaj: Slavni glumac je ostario, ali prepoznaćete ga po osmehu i očima)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

Lana Dedić

Autor