Snovi

Sanjali ste smrt, pad ili gubitak zuba? Najčešći snovi imaju jaku simboliku, evo i koju

Autor:

10.03.2023 16:58

Foto: Photo by Vladislav Muslakov on Unsplash

Foto: Photo by Vladislav Muslakov on Unsplash

Snovi koje sanjamo mogu nositi jaku simboliku, a evo šta znače oni najčešći...



Svako od nas se nekada probudio u znoju zahvalan što je "sve bilo samo noćna mora", ali postoje snovi koje sanjamo iznova i iznova. Ukoliko jedan te isti san sanjamo više puta to može imati dublje značenje.
Naime, naša podsvest nam daje "savete" kako da se izborimo sa određenim životnim problemima, odlukama, strahovima i željama. Evo koji su najčešći snovi i koje značenje imaju.

Pročitajte Ne možete da spavate noću? Vaš horoskopski znak otkriva zašto

Photo by Johannes Plenio on Unsplash

 

Sanjate da ste goli u javnosti

San u kome se nalazite na javnom mestu bez odeće može značiti da ste preopterećeni brojim obavezama i da ste zapostavili važne stvari. Sumnja su sebe takođe može biti razlog za ovakve snove u kojima ste jednostavno izloženi pred svima.

Seksualni snovi

Ako sanjate da vodite ljubav sa nekim to može značiti da treba da ispoljite svoju seksualnost. Takođe, ovakvi snovi mogu značiti da treba da se opustite, ne nužno u krevetu, već kroz hobije ili pak u poslu.

Pročitajte Insomnija i(li) zdravstveni problemi - Šta remeti san?

Photo by Javardh on Unsplash

 

Padate i nemate za šta da se uhvatite

Ovakav san može značiti da ste preopterećeni ili da se osećate bespomoćno u nekoj situaciji. Da li se plašite novih izazova? Sada je vreme da imate samopouzdanje da nastavite dalje ili da završite nešto. Imajte više vere u ljude i dozvolite nekome da vam pomogne.

Sanjate da trčite 

Ovo može značiti da postoji problem ili odluka koja hitno mora da se reši ili donese, ali je izbegavate. Vaša podsvest vam poručuje da odluka ma koliko bila teška za vas, ipak mora da se donese.

Pročitajte Zavisni ste od kofeina? Uz ove jednostavne trikove ćete se odvići od kafe očas posla

Photo by Josh Gordon on Unsplash

 

San u kojem vam ispadaju zubi

Ukoliko ste sanjali da vam zubi iznenada ispadaju, moguće je da vam treba više da volite i prihvatite sebe. San može značiti da treba da se klonite ljudi kojima je spoljašnjost bitnija od unutrašnjih vrednosti. 

Sanjate svoju smrt

Iako ovakav san može biti i te kako stresan, nema razloga za brigu, to nije vaša smrtna presuda, već može značiti nov početak. Vreme je da odbacite stege koje vas sputavaju i da otkrijete nove horizonte.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading