Nikolina Pišek

Slomiće vam se srce: Prva fotografija s ćerkom nakon smrti muža Vidoja Ristovića

Autor:

12.06.2022 11:17

Foto:

Foto:

Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja Ristovića nije se oglašavala



Nikolina Pišek objavila je svoje prve fotografije nakon smrti supruga Vidoja Ristovića i uz to poslala emotivnu poruku od koje će vam se slomiti srce.

Vidoje je preminuo 8. maja tokom masaže, iako se isprva nagađalo od čega je preminuo, prošle nedelje je stigao zvanični izvaštaj obdukcije gde se vidi da je bio u alkoholisanom stanju i da uzmao određene tablete. Nakon ovog saznanja, Nikolina nije se oglašavala sve dosad. 

Pročitati i: Otac Vidoja Ristovića o pisanju medija - "Sve je laž, tužiću ih sudu"

Mirko Tabašević

 

Povod njenog oglašavanja je ćerka Una koja je odigrala svoju prvu baletsku predstavu. 

Nikolina je podelila zajedničke fotografije iz bekstejdža, kao i snimak samog ćerkinog nastupa. Ona je uz fotografije napisala: 

- Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletnu predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam… - kratka je bila voditeljka. Možemo primetiti da nosi crninu i da je vidno smršala od bola i tuge.

Pročitati i: Potresne reči Nikoline Pišek - "Neki susreti se nikad ne dočekaju"

 


 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

11.01.2023 08:04

Takve zene kao ona zapravo nisu ni zasluzile da ih se komentira,uvijek je bila nekako blazirana,umisljena(neznam zasto),dok govori prenemaze se,a o moralnim vrijednostima da i ne pricam.Malo sredila fasadu i nedodirljiva .Za mene javna ** u svakom smislu.Najnizi sloj zena.Udijelicu klikom sirotinji.