Miša Grof

Otac Vidoja Ristovića o pisanju medija: "Sve je laž, tužiću ih sudu"

Autor: Gloria.rs

01.06.2022 12:21

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Otac Vidoja Ristovića govorio je sa ekipom Glorije o lažnim pisanjima medijaTokom sinoćnje večeri i danas mnogi mediji su preneli da je otac Vidoja Ristovića, Vikotor dao intervju za "Republiku" u kojem govori o ljubavnici svog sina Danijeli i o sumnji da je umro od infarkta.

Mnogi portali su preneli sledeću izjavu poznatog antikvara:

Pročitati i: Naša tuga za sinom je neizmerna - Miša Grof o rezultatima obdukcije Vidoja Ristovića

Đorđe Tomić

 

- Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će pre vama novinarima da kažu kad će da pošalju nalaze nego meni, ne znam iz kog razloga. Otkako mi je sin umro ne znam šta je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa da priča. Ona je u strahu, ne znam šta krije. Nemam drugo objašnjenje. Kad sam bio kod nje u stanu, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj samo jedno pitanje, a to je bilo zašto nije odmah zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata kako je Vidoje umro, a ambulantna kola stižu tek kasnije. Nikad se više od sahrane nismo čuli, interesuje me šta se desilo u tom stanu, kao oca koji je izgubio dete. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam da stignu nalazi, pa ću da je pitam da mi objasni kako i šta - izjavio je navodno Miša.

Zanimalo nas je da li su tačni pomenuti navodi medija, pa smo ga kontaktirali. Miša nam je priznao da je njegov intervju koji kruži portalima izmišljen:

- Nisam nikakvu izjavu ili intervju dao medijima, sve je laž. Užasno sam besan zbog svih izmišljotina. Sve je laž,  tužiću ih sudu - kratak je bio Ristović.

A kako su  preneli i da se zdravstveno loše oseća i da stalno leži u krevetu, on nam je samo rekao:

- Dobro sam.

 


 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading