Odbrojava sitno do porođaja: Sofija Milošević ima jasne planove za bebu

Autor:

23.03.2022 14:26

Foto:

Foto:

Pošto je nedavno ušla u deveti mesec druge trudnoće, zgodna manekenka Sofija Milošević objašnjava zašto ne želi da se porodi u Beogradu, koje su prednosti dojenja i kako njen verenik, fudbaler Luka Jović, želi četvoro dece



Dok odbrojava poslednje dane pred porođaj, manekenka Sofija Milošević (31) otkrila je kako se oseća i šta očekuje od dolaska još jednog dečaka u njen život, pošto sa verenikom, fudbalerom Real Madrida i reprezentacije Srbije Lukom Jovićem, ima jednoipogodišnjeg sina Alekseja. U razgovoru sa pratiocima na instagramu objasnila je, pored ostalog, zašto će se ponovo poroditi u glavnom gradu Španije.

- Imala sam prilike da vidim kakvo je stanje kod nas što se tiče porođaja. Bila sam jako tužna kad sam videla kakve uslove mi imamo. Ono što je meni najvažnije jeste to da je beba sve vreme sa mnom od momenta kad se porodim.

Pročitajte i Nisu samo dijamanti - Evo šta je Luka poklonio Sofiji Milošević

Studio Luss

 

Uverena kako je majčino mleko najbolji izvor nutritivnih materija za bebu, nema dilemu kakva će biti ishrana njenog drugog sina.

- Alekseja sam dojila osam meseci, prestala sam zato što su mu izrasli zubići i nisam mogla više da izdržim bol, krv i rane, jer mi je koža veoma tanka. Imala sam osećaj kao da me neko seče nožem. Naravno da planiram da dojim i drugo dete - istakla je Sofija i priznala kakva joj je težina tokom druge trudnoće: - Mnogo sam se ugojila, imam 73 kilograma, a inače 58.

Pročitajte i Dijamanti su najbolji prijatelj žena: Pohvalila se Sofija Milošević

Instagram

 

Sofijin i Lukin stariji sin Aleksej nedavno je napravio prvi značajan korak u osvajanju novog prostora i ljudi.

- Krenuo je u vrtić pre dve nedelje, ali samo na dva sata dnevno kako bi se igrao s drugom decom. Mislim da je još mali da bi bio tamo ceo dan. Zabavlja me misao kako će da odreaguje na bebu - ispričala je Sofija i objasnila kako ona želi da ima dvoje, a njen partner Luka Jović četvoro naslednika: - Obožavam decu, tetka sam od svoje sedme godine. Imam mnogo sestrića i sestričina i sve ih ludo volim. Oduvek mi je bila velika želja da postanem majka. Luka i ja smo razgovarali o tome i planirali, s tim da mislim da nikada niste spremni na to u potpunosti dok vam se ne desi. Meni je sin promenio život i smatram da su deca najveća sreća.

Ceo tekst pročitajte u novoj Gloriji!

magazin Gloria

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading