Ni ona nije savršena: Nataša Bekvalac fotkama uzburkala strasti

Autor:

07.02.2022 11:27

Foto:

Foto:

Pevačica Nataša Bekvalac napravila je veoma važan korak



Popularna pevačica Nataša Bekvalac iskoristila je svoju vidiljivost javne ličnosti i uputila važnu poruku svojim pratiteljkama na Instagramu.

Pročitajte i Grudi u prvom planu - Nataša Bekvalac otkrila tajne

Bombardovane fotografijama savršenih žena sa naslovnica, devojke i žene često podležu utisku da nisu dovoljno lepe, te mnoge pate od sindroma inferiornosti zaboravljajući da estradne lepotice nisu jednostavno fotografisane već da se za njihov izgled pobrinuo tim stručnjaka, a da  je finalni rezultat prethodno prošao kroz fotošop.

Da bi podsetila na ovaj proces, Nataša je objavila svoju fotografiju pre i posle fotošopa, a potom se upustila u elaboraciju pojma Lepota.

Pročitajte i Ljubav i nasilje - Nataša Bekvalac nikad iskrenija

- Lepota. Danas je prioritet i devojke, vrlo mlade, sve češće posećuju plastične hirurge u želji da izgledaju kao lica sa naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi delite komplimente na račun 'savršenog' izgleda. Morate shvatiti da nijedna žena na svetu ne izgleda savršeno. Da bi se došlo do savršene naslovnice a sve člešće i do instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi. Šminker, frizer, kreator, stilista, fotograf i naravno krajnja obrada fotografije na kojoj se uklanjaju svi nedostaci,fizicke mane ,uklanjaju se bore,sredjuju se koza i kosa.Ne zaboravite savršenu rasvetu koja doprinosi veoma. Najvažnija je. Ono što fotošop svakako nema u moći je da nam docrta harizmu, duh,'ono nešto', unutrašnju lepotu,dobrotu... Ostalo,moguće je! Devojke,prikazujem vam svoju neobrađenu fotografiju i onu koja bi u javnost izašla. Ne, nisam savršena i nemojte dozvoliti da vam i jedna od NAS stvori komplekse i nesigurnosti pogotovo ne u tim nežnim godinama. Slušajte dobru muziku, volite sebe, budite nene prema sebi, natočite večeras, času svog omiljenog vina i budite ZADOVOLJNE I SREĆNE! E ZA TO NE POSTOJI APLIKACIJA.

Voli vas vasa Bekvalčeva - napisala je Nataša.
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading