Nije ni Dača, niti Vlada Vuksanović: Nataša Bekvalac priznala ko je muškarac njenog života

Autor:

02.02.2022 11:29

Foto:

Foto:

Pevačica Nataša Bekvalac priznala ko je ljubav njenog života



Sa bogatim iskustvom u ljubavnim vezama, za Natašu Bekvalac mnogi vezuju epitet fatalne. Ona sama tu reč ne odbacije i ističe da je uvek ona bila ta koja je ostavljana, a da je fatalna jedino u smislu snage svoje ljubavi.

- Uvek sam bila ostavljena žena. Ako se ne gleda na keca, jer nisam govorila "ostavljam te", ali je pre toga bilo mnogo ružnih stvari koje su dovodile do toga. Nisam fatalna žena, ali i ako jesam, to je zato što sam volela kao nijedna - izjavila je svojevremeno Bekvalac.

Pročitajte i Vau, da li je to ona? Nataša Bekvalac zaprepastila sve ovim potezom

Po pitanju ljubavnih pogodaka i promašaja novosadske barbike, diskusije su uvek bile otvorene, a jedna od najkontroverznijih svakako je veza sa "kraljem šećera" sa samog početka Natašinog probijanja na estradu.

O Miodragu Kostiću i pevačici često su se vodile polemike, te je u javnosti bilo uvreženo mišljenje da je biznismen bio ljubav njenog života, a da je njihova veza zaista bila nešto posebno. A do medija je svojevremeno dospelo i priznanje koje Nata navodno u poverenju dala prijateljici.

- Rekla mi je doslovce: 'Kole je bio i ostao ljubav mog života. Volim ga i sutra bih mu se vratila. Vreme provedeno s njim bilo je kao u bajci.' Veza izmedu Koleta i Nataše je oduvek bila posebna, a i nakon raskida su ostali u drugarskim odnosima. Kontakt nikada nisu potpuno prekidali, cak ni tokom njenih brakova s Dačom i Ljubom. Kole je uvek bio tu za nju da sasluša svaki njen problem i da joj savet.

Pročitajte i Dobra u kući, dobra u seksu - Nataša Bekvalac golica maštu

Foto: Ata Images

 

Ovu temu ponovo je podgrejao Ognjen Amidžić, čiji je gost sinoć bila Nataša Bekvalac. Tokom igre pod nazivom "Ili ili", muzička zvezda je birala najveću ljubav svog života. 

Prvo je birala između Sergeja Trifunovića i Miodraga Kostića. Nataša je izabrala biznismena, ali nije dala dodatno objašnjenje zašto ga je izabrala.

Bekvalčeva je posle birala između Miodraga Kostića i Vlade Vuksanovića. Izabrala je opet biznismena.

- Miodrag - rekla je kratko Nata.

Bekvalčeva je izabrala Miodraga Kostića ispred bivših muževa Danila Ikodinovića, Ljube Jovanovića i Luke Lazukića, te indirektno potvrdila tezu o muškarcu svog života.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading