Milena Radulović se suočila sa teškom preprekom: Telo mi se grčilo u pokušaju da to izgovorim

Autor:

05.02.2022 21:00

Foto:

Foto:

Glumica Milena Radulović opisala je momenat suočavanja sa traumom koja je nastala kao posledica seksualnog zlostavljana od učitelja glume Mike AleksićU emisiji "Ona se budi" glumica Milena Radulović je iznela potresne detalje svog oporavka od traume izazvane seksualnim zlostavljanjem, te izdvojila šta joj je bila velika prepreka.

- Psihološkinja mi je dala zadatak da je pogledam u oči i da joj sa punim poverenjem kažem da nisam kriva. Prošlo je više od 45 minuta dok se celo moje telo grčilo u pokušaju da to izgovorim. Kada sam uspela, zacenila sam se od plača - prisetila se Milena.

Pročitajte i Velika pobeda Milene Radulović - Potvrđena optužnica

Glumica je govorila i o tome kako se osećala nakon zlostavljanja i kako ju je šok potpuno izmenio.

- To je jednostavno duboko gađenje i nepoštovanje prema sebi. Potpuna oduzetost u situacijama kada bi trebalo da se zauzmeš za sebe. Nisam mogla da se zauzmem za sebe ni minimalno, iako nisam rođena kao takva - ispričala je i dodala da je to što je u Aleksića imala puno poverenje i što ga je posmatrala kao "drugog oca" samo dodatno otežalo situaciju.

- Taj prelazak iz jednog porodičnog odnosa u odnos zlostavljača i žrtve je toliki šok da se čovek suštinski oseća kao da se to nije desilo. Nakon toga počinje da liči na neki san, ali telo, duša i glava znaju da nije - rekla je Milena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading