Bolest ne bira: Otkazan veliki dan u životu Milene Radulović

Autor:

17.01.2022 10:31

Foto:

Foto:

Glumici Mileni Radulović opet je izmakao momenat za koji se dugo pripremala



Iako je zablistala u više filmskih uloga, glumica Milena Radulović nije imala prilike da glumi u pozorištu. Zato je priliku da zaigra, i to glavnu ulogu, u predstavi "Alisa u zemlji čuda" prihvatila sa posebnim entuzijazmom.

- Govorila sam da bih volela da zaigram u teatru sa nečim manjim, da vidim kako ću se snaći. Ali, kako to obično kod mene ide sve ili ništa, odmah se desilo sve. Izazovno je i teško - izjavila je svojevremeno Radulović.

Pročitaje i Milena Radulović raskrinkala kolegu - Šta Mima Karadžić radi svake noći

Međutim, pandemija se grubo igra sa svima nama, pa je i premijera ove dugo očekivane predstave odložena, i to drugi put.

Jugoslovensko dramsko pozorište se oglasilo po tom pitanju, a pored ovog, i mnoga druga izvođenja su otkazana iz istih razloga.

Pročitajte i Milena Radulović skrhana od bola - Oprostila se od divnog muškarca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jdp (@jdpbgd)

Inače, "Alisa u zemlji strahova" reditelja Aleksandra Popovskog je drama zasnovana na motivima čuvenog romana Luisa Kerola.  Alisa je, kako kaže Radulović, mlada žena od nekih 30 godina, koja se susreće sa raznim stanjima u kojima otkriva praktično sebe.

- Ona ide ka spoznaji ko je u stvari ona. I mi gledamo različite životne situacije koje su nazvane strahovima, i koje su zaoštrene nekim malim horor bajka momentima, gde ona shvata šta je koči ili gura napred. Jer, strahovi nas i teraju napred koliko god nas često stopiraju. Jako, jako zanimljiva priča - objašnjava glumica, prenosi Nova.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading