Postporođajna ispovest Svetlane Grubor: Taj trenutak je bio veličanstven

Autor:

04.02.2022 19:15

Foto:

Foto:

Pošto se porodila i na svet donela sina Alekseja, televizijska voditeljka Svetlana Grubor oseća se odlično i ističe da ništa ne može da se uporedi s radošću koja se oseti prilikom rođenja deteta



Voditeljki TV Pink Svetlani Grubor (37) ova godina počela je na najbolji mogući način. Drugi put je postala majka, rodivši u GAK Dragiša Mišović u Beogradu zdravog dečaka kojem je sa suprugom Aleksandrom Gruborom, sa kojim je u braku šest godina, dala ime Aleksej.

- Beba Aleksej je super. Na rođenju je bio dugačak 53 centimetra i težak 3.830 grama. Porođaj je protekao u najboljem redu, sve je prošlo bez ikakvih trauma - ispričala je za Gloriju Svetlana iz porodilišta, nakon što je njena beba po rođenju dobila najvišu ocenu.

Pročitajte i Svetlana Grubor svaki dan započinje i zavšrava ga na ovaj način!

Instagram

 

Dolazak drugog deteta voditeljka je željno iščekivala svesna da će joj to obeležiti život.

- Odlično se osećam. Divno sam prošla na porođaju i bebica je dobro. Ne mogu opisati rečima količinu sreće koju osećam. Ništa ne može da zameni ovoliku radost koja se oseti prilikom rođenja deteta.

KUĆA PUNA SREĆE

Kako je jesenas ispričala za naš magazin, za vreme drugog stanja bila je spokojna jer joj je trudnoću vodio dr Milan Milenković i znala je da je u sigurnim rukama. Nije brinula ni kada je tokom šestog meseca trudoće bila zaražena virusom korona pošto je primila vakcinu protiv kovida-19, pa se oko zaraze virusom koji je paralisao svet nije mnogo sekirala. Zbog sebe i zdravlja ploda gajila je optimističan stav, uverena da je cepivo protiv virusa najbolje rešenje. Svesna činjenice da je vakcinu primila mesec dana pre nego što je zatrudnela, Svetlana se tokom cele trudnoće pridržavala svih preporučenih epidemioloških mera.

- To je sve iza mene i jedino o čemu sam poslednjih dana pred porođaj razmišljala jeste kako će izgledati taj trenutak kada prvi put ugledam svoju novu bebu. I taj trenutak je bio veličanstven.

Pročitajte i Svetlana Grubor - Moj ritual za izbacivanje negativne energije i oblikovanje mišića

Foto: Jakov Simović

 

Voditeljka jutarnjeg programa ružičaste televizije želela je još jedno dete jer nije mogla da zamisli da njen petogodišnji sin Viktor ostane jedinac. Stariji brat je presrećan i jedva čeka da mama sa bebom ušeta u dom.

- Viktor se baš raduje. Više puta me je zvao na mobilni dok sam bila u porodilištu i pitao kada tačno stižemo kući. Rekla bih da je mnogo uzbuđen i da je presrećan - prepričava nam Svetlana razgovore sa sinom, sigurna da će biti brižan stariji brat, i dodaje da je soba za bebu već spremna.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading